Dün gece 1 bucuk gibi telefonuma üst üste sms gelince uykudan uyandım. Baktımki Vodafone tarafından gelmiş smsler. Cepzone ve Krakenbaker gibi bişeyler abonelik olmuş ve 68 tl mobil ödeme gerçekleşmiş. Hangi operatörü kullanırsam kullanayım mobil ödemeyi kapalı kullanırım ve asla mobil ödeme denen saçma ödeme sistemini kullanmam. Dün gece her ne olduysa hattımın mobil ödemesi açılmış ve isteğim dışı abonelik yapılmış. Telefonumda lisanslı nod32 bile kurulu kullanıyorum. Az öncede baktım güncel faturam 100 küsür liraya gelmiş. Böyle bir şey başına gelen varmı? Ne yapmamız gerekiyor? |
HATTIMDAN 68 TL ÇEKİLDİ: CEPZONE KRAKEN BAKER
Kraken Baker Nedir?
Kraken Baker, Cepzone tarafından sunulan bir mobil oyun abonelik hizmetidir. Oyuncular, bu aboneliğe kaydolduklarında Kraken Baker oyununa sınırsız erişim kazanırlar.
Kraken Baker Aboneliğinin Faydaları
Kraken Baker aboneliği, oyunculara aşağıdakiler gibi çeşitli faydalar sunar:
- Kraken Baker oyununa sınırsız erişim
- Özel oyun içi öğeler
- Reklamsız oyun deneyimi
Kraken Baker Abonelik İptali
Kraken Baker aboneliğinden memnun değilsen, aşağıdaki adımları takip ederek aboneliğini iptal edebilirsin:
- Android: Google Play Store uygulamasını aç > Menü simgesine dokun > Abonelikler'i seç > Kraken Baker aboneliğini bul > İptal Et düğmesine dokun
- iOS: Ayarlar uygulamasını aç > Kullanıcı Adın'a dokun > Abonelikler'i seç > Kraken Baker aboneliğini bul > İptal Et düğmesine dokun
Kraken Baker Aboneliğinin Maliyeti
Kraken Baker aboneliğinin haftalık maliyeti 68 TL'dir.
Kraken Baker Oyunu
Kraken Baker, strateji ve aksiyon unsurlarını birleştiren bir mobil oyundur. Oyuncular, düşmanlarla savaşırken kendi ordularını kontrol eder ve kaynakları yönetirler.
Eğer hesabından bu işlemle ilgili 68 TL çekildiyse ve Kraken Baker aboneliğine kaydolmadığını düşünüyorsan, lütfen Cepzone müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek sorunu bildir.