Paketler bugün (15 kasım 2024) itibariyle müşteri alımına açık. Çok da iyi fiyatlar değil ama sanırım artık 200 liranın altında hiçbir operatör faturalı tarife sunmayacak. Bizi yüksek fiyatlara alıştırıyorlar. Kampanya adı altında bile yüksek fiyat sunuluyor
Link:
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/NEW/postpaid/ALL
TÜRK TELEKOM GÜÇLÜ YENİ TARİFELER
Belirli şehirlerde geçerli paketlere yeni hat alarak veya numaranızı taşıyarak geçiş yapabilirsiniz. Süresi ne kadar bilemiyorum ancak paylaşmak istedim. Belki birilerine faydalı olur.
1000 DK + 250 SMS
10 GB 175 TL /// 20 GB 230 TL /// 30 GB 345 TL
( İLK AY 20 GB HEDİYE + SİL SÜPÜR HER AY 5 GB GARANTİ )
** 30 GB paketinde ek olarak SINIRSIZ SOSYAL MEDYA bulunmakta.
Geçerli İller: Karaman, Sinop, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ, Aksaray, Çankırı, Bartın, Ordu, Yozgat, Amasya, Kütahya, Bolu, Kırşehir, Bilecik, Kırıkkale, Tokat, Trabzon, Rize, Kocaeli, Muş, Mersin, Muğla, Çorum, Adana, Şanlıurfa.
Tarife linki: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/bolgesel-tarifeler
FULL HD TV'DE 4K KANAL İZLİYORUM..!
Arkadaşlar çok şaşırdığım bir durumla karşılaştım. Yani en azından benim bilgim kadarıyla bana göre şaşırılacak bir durum neyse uzatmadan konuya geçeyim.
Yaklaşık 1 ay önce A101'den aşağıdaki tvyi eve aldık.
İsminden ve özelliklerinden görüldüğü üzere bu tv 1920x1080 çözünürlüklü. Yani Full Hd.
Velhasıl kelam tvyi aldık. Servis geldi kurdu gitti. Tabi haliyle tv 4k olmadığı için listede trt 4k da yoktu. Bende hiç tarama gereği duymadım tv full hd olduğu için. 1.2 gündür youtube sıkıntı yapmaya başladı (detaya girmiycem). Uğraştım yapamadım. Format atayım dedim. Tvye format çektim. Kurulum yaptım. Kanalları taradım. Bir de ne göreyim. Listede Trt 4k çıkmış. İlk başta pek aldırmadım. Dedim kanal çıkmıştır ama ses ve görüntü yoktur. Sonra kanala tıkladım. Cam gibi görüntü!! Hakikaten 4k görüntü. Ağzım açık kaldı. Sonra dedim belkide bu görüntü 4k değildir full hd'dir. İnfo tuşuna bastım. Çözünürlük olarak 3840x2160 yazıyor. Yok artık dedim. Ama gerçektende kanal 4k idi. Belli ediyordu kendini. Aşağıya resimde yükleyeceğim 2 tane. Trt Belgesel HD'de 1920x1080 yazıyor, bu doğru zaten. Öte yandan Trt 4K'da ise 3840x2160 yazıyor. İyide bu tvnin max verebileceği çözünürlük 1920x1080 olması gerekmiyor mu?
Şimdi arkadaşlar bu nasıl oluyor biri bana açıklayabilir mi? Biz bu tvyi full hd diye aldık. Şimdi bu tv full hd mi, yoksa 4k mı? Elbette 4k ise çok daha güzel ama aklıma takıldı bu.
Babam 63 yaşında (10.05.1958) doğumlu.
İlk sigorta girişi 01.09.1998 tarihinde oldu.
Şu anda ödenmemiş 600 günlük askerlik primi hariç 1811 günü var.
600 günü ödesek bile 2411 yapıyor ve yine de 3600 günün tamamlanması için 1189 gün eksik oluyor.
Sorum şu; öğrendiğimize göre babamın emekli olabilmesi için yaş ve sigorta girişi tutuyor ancak günü eksik olduğu için emekli olamıyor. Şimdi biz askerlik primini ödesek, geriye kalan 1189 günü PARAYA ÇEVİRİP ÖDEYİP babamı emekli yapabilir miyiz? Bunun bir yolu yordamı var mıdır?
Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Tivibu Süper Paket Kampanyası
Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle aşağıdaki kampanyaların; uzatırlar mı bilmiyorum ama son katılım tarihi 30.09.2021.
Tivibu'nun 2 farklı kampanyayla çok uygun fiyata sunmuş olduğu Süper Paket kampanyalarını sizlerle paylaşmak istedim. Geçen gün bende faturalı TT hat kampanyasıyla 39 TL olan Tivibu Süper Paket'i 23.90'a aldım. Üstelik Vestel dekoderin mod özelliği sayesinde modül özgürlüğü gibi kanalları kendi kafama göre dizip kullanıyorum. Belki Tivibu alıp almamakta kararsız kalan arkadaşlara fikir oluşturur. Kısa ve özet olarak yazacağım ve altta linkleri de vereceğim. Detaylı bilgilere linklerden ulaşabilirsiniz.
--- Tivibu Faturasız Hat Referans Kampanyası
Bu kampanya kapsamında ya kendi TT faturasız hattınız sayesinde ya da referans göstereceğiniz faturasız TT hat sayesinde Tivibu Süper Paket’i aylık 19.90'a ya da 14.90'a satın alabilirsiniz. Fiyatın 19.90 mı yoksa 14.90 mı olduğunu belirleyen faktörler aşağıdaki linkte yer alıyor. Ben bir tane faktörü söyleyeyim; aylık 14.90'a Tivibu Süper Paket için, referans gösterdiğiniz faturasız hat en fazla 30 gün önce açılmış olmalı ve siz referans gösterdikten sonra 24 ay boyunca her ay en az 20 TL yükleme yapılmalı. Zaten üye olmayı düşünüyorsanız mutlaka linkteki tüm detayları okumanızı tavsiye ederim.
LİNK: https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-uydu-faturasiz-mobil-kampanyasi
--- Tivibu Faturalı Hat Referans Kampanyası
Bu kampanya kapsamında sizden 2 farklı TT faturalı hat sahibi kişiyi referans göstermeniz istenir. 2 kişiden biri siz de olabilirsiniz bu size bağlı. Referans gösterilen kişilerin kullandığı tarifeye göre Tivibu Süper Paket'i 29.90, 26,90, 23.90 ya da 20.90'a alabiliyorsunuz. Bu fiyat, referans gösterdiğiniz kişilerin kullandığı tarifeye göre belli oluyor. Detaylı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz.
LİNK: https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi
NOTLAR:
1. Referans gösterdiğiniz kişiyi/kişileri ilk 2 ay içinde değiştirme hakkınız vardır.
2. TT faturalı hat kampanyasında; referans gösterdiğiniz kişiler 24 ay boyunca tarife değişikliği yapmamalı ya da Türk Telekom'dan ayrılmamalı. Eğer tarife değişikliği yapılırsa, fiyatlar da (maximum 39tl olmak üzere) ona göre güncellenir. Referans gösterdiğiniz numara sahiplerinin her ikisininde Türk Telekom'dan ayrılması durumunda ise ayrıldıkları aydan itibaren taahhüt sonuna kadar Süper Paket’i 39 TL'den kullanmaya devam edersiniz.
3. TT faturasız hat kampanyasında; referans gösterdiğiniz kişi 24 ay boyunca Türk Telekom'dan ayrılmamalı ve linkte belirtilen TL yükleme kurallarına sadık kalmalı.
4. Referans gösterdiğiniz numara/numaralar ilk 2 aydan sonra herhangi bir zamanda Türk Telekom'dan ayrılırsa onların yerine başka birini alma hakkınız bulunmamaktadır.
-----------------------
Evet arkadaşlar; şu anda makul fiyata özellikle premium film/dizi, belgesel kanallarını izleyebilmek için en iyi platformun Tivibu olduğunu düşünüyorum. Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim.
Saygılar...
D-Smart Ek Paket Saçmalığı
Arkadaşlar Tivibu'ya Love Nature, Epic Drama ve Viasat History kanalları eklendi. D-Smart'ın artık ek paket saçmalığını kesinlikle sonlandırması gerekiyor. Tivibu'da o kanalları izleyebilmek için ek paket almaya gerek yok çünkü. D-Smart bu olaya karşı sessiz kalmamalı. Gerçi öncelikle bizim sesimizi çıkarmamız gerek. Birlik olup bir şeyler yapmalıyız.
Turkcell Tv+ Love Nature4K neden türkçe dublaj değil?
Arkadaşlar, love nature hd türkçe dublaj yayın yapıyor ama 4k yayını türkçe dublaj yayın yapmıyor. İkisininde yayını aynı ama dili farklı. Bu çok ilginç. Neden böyle?
Arkadaşlar trt'nin bir yarışması var oraya katılacağım ancak müzik telifsiz olmalı. Youtube'da var ama telifsiz yazan müzikler meselâ 1.2yıl sonra teliflenebilir mi? Bana ömür boyu telifsiz müzik lazım. Youtube daki telifsiz müziklere güvenebilir miyim? Acil cevap verirseniz çok sevinirim.
Tivibu IPTV Hakkında Sorular
|
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 321
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.875 (Bu ay: 577)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar