BAYİ CAMINDA GÖRDÜM. DETAY SORMADIM BİLGİM YOK AMA TAHMİNİM FATURASIZDIR. YER MANİSA/AKHİSAR < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE 25GB 750DK / 175TL
-
-
Nette böyle bir ibare yok, ben de yarın bayilere bir bakacağım. Annemin kullandığı hattımın son ayına girdik. Kampanya dönemi bitti ama online fiyatları da köklemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 26 Ocak 2025; 20:18:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
TT'den git gel yapmak için geçeceğim. Teşekkür ederim paylaştığınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türktelekom da 115 TL :)
-
Ben geçen hafta geçmiştim bende çıkmıyor .Yeni başladı muhtemelen
-
Yeni hat alanlar için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasızlar için
-
Merhabalar,
Turkcell ile taahhütüm dün itibariyle bitti. Tüm operatörler için faturalı tarifeler baktım fakat makul fiyatlarda tarife yok. 3 ay için faturasız bu tarifeyi kullanmak için vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Bu 3 aylık dilimden sonra olmaz ama olur ya belki makul bir tarife bulur ona geçerim düşüncesiyle.
Sormak istediğim soru bu 3 aylık süre dolduğunda vodafone'dan başka bir operatöre geçmem durumunda herhangi bir cezai bedel ödemem gerekecek mi ? Yoksa dilediğim şekilde bir geçiş yapabilir miyim herhangi bir operatöre. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
-
Faturasız bu. İsterseniz parayı yatırın 15 dk sonra başka yere taşıyın :)
Dilediğinz gibi kullanın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz sonra bayiye gidecek bizde 6 ay kalmanız lazım yoksa ceza yersiniz diyecekler
-
Tahaütlüde 10 gün durup döndüm ceza ödemedim ben. Bayilere güven olmaz ama. Herşeyi diyorlar. Ben boş hattımı taşımıştım da hemen başka yere taşırsanız tkü borcunuz x2 olur demişti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millete yalan söylemekten zevk alıyorlar
Benzer içerikler
- vodafone sesli mesaj kapatma
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- yurtdışından aranmak ücretli mi vodafone
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- kaç ay kontör yüklemeyince hat kapanır vodafone
- türk telekom internet çekmiyor
- vodafone ücretsiz internet
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone mobil imza
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X