< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 3 Ağustos 2018; 17:8:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 3 Ağustos 2018; 17:8:38 > |
Biz 10 yıllık turkcellliyiz bize güzellik yapmazlar çantada keklik gibi gördükleri için . Diğer hattını taşıyanlara hep bi kampanya hep bi promosyon.
Turkcell ile bunla ilgili kaç kere tartıstık yine bi değişiklik yok . . . |
Yeni yilda tasiyalimda vergi odemeyek 1 sene
|
Vodafone candır gerisi heyecan...
|
Ben sim yok diyerek beni geri çeviren şubelerin isimlerini internet’ten öğrenerek tek tek Turkcell twitter müşteri hizmetlerine verdim bakalım ne çıkacak.
|
Senelerdir Turkcell kullandim dunya para odedim ve ustelik benden sonra gelenler benden ucuz tarife kullaniyor vodafone tasidim bende hattimi gayette iyi
|
![]() Nasıl olduğunu söyleseydin de bir yardımın dokunsaydı. Amaç nedir? |
Forumda hakareti eleştiri zanneden kendi fikri hariç hepsini yanlış kabul eden bir güruh var yeni türedi bu kitle bloklamaktan başka çare yok.
|
Arkadaşlar 1 tane kod yeterli iken neden 3 tane kod paylaşıyorsunuz?
3 kodu ayrı 3 kişi kullansa bile sadece 1 defa 1gb kazanabilirsiniz. O sebeple herkes 1 kod paylaşsın Türkcell kazanacağına forumdaşlar kazansın. |
Vergi muafiyeti 12 ay degildir. Yeni operatore gecis yaptiginiz yilin son gunune kadardir.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 27 Aralık 2017; 12:4:48 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carambols -- 27 Aralık 2017; 12:30:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |