Evet geçtikten sonra teklifler çıktı. Ben başvurdum ertesi gün sabah mesaj geldi 48 içinde geçiş tamamlanacaktır diye. Sonra geçiş sağlandı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır? (3. sayfa)
-
-
bu benim yaptığım yer yapmadı galiba o zaman ya zaten kimliğin resmini çekti yükledi etti bişeyler hattı verdi sonra imza falan da attırmadı yarın gidiyim en iyisi bayiye
-
Tamamen boş hat, 2 ay önce satın aldım 200₺ idi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hattı yeni aldım 2 ay önce. Ama normalde ertesi gün mesaj gelir, 2. Gün de taşıma tamamlanır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vodafone u aradım taşıma aşamasındadır bilgilendireceğiz dedi bugün 3.gün hala mesaj yok
-
Geçtin mi hocam,naptın paketi kendin mi aldın ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtim hcm paketi de aldım bayiden nakit ödeme yaparak kredi kartıyla çekim yapmiyorlar enterasan bir şekilde. Aslında paketi app den alabilirdim ama garanti olsun diye bayiden nakit ödeyerek aldım. Şuanda çekiminden vs bulunduğum bölgede genel olarak TT ye kıyasla memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki günde hattım taşındı. Bayiye gidip 125 tlye hoşgeldin paketi yüklendi. Ama kredi kartı kabul etmiyorlar. Faturasız paket yüklemede illa nakit olacakmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarife bitti mi acaba
hocam faturalı tekliflerde ne çıkıyor size baktınız mı?
-
1 aylık mi 3 aylık mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 3 Ekim 2024; 9:56:30 >
-
Şimdi baktım bana 145 tl 1 yıl taahhütlü 5gb 750 dakika teklif etti
1 ay içinse bir anlamı yokmuş..
Vodafone'un çekm kaltesi cidden kötüymüş ya. İstanbul'un göbeğinde 2-3 çucuğa düşüyor. İnternet hız testi yapıyorum telekom bunun 2-3 katı hızlı çıkıyor. Çift hat kullandığım için ve bu hattı çok kullanmadığım için belki uygun tarifelere geçeri 20gb 190 tl veriyor ama aynısını tcell ya da ttkomdan bulursam onlara taşırım heralde.
-
Paketin son durumu nedir var mı yapan?
Süre biraz daha uzun olsa düşünülürdü, ama mevcut fiyatlara göre çok iyi.
-
Merhaba, bu pakete güvenerek hattımı Vodafone'a taşıdım. Yanımda'da görünmüyor. Bu bayi ile görüştüm, numaramdan kontrol etti. O da bu paketin tanımlanmadığını söyledi. Alternatif bir paket veya tekrar geçiş için operatör arıyorum.
-
Taşıma işlemini nasıl yaptınız? Herhangi bir bayiye gidip Faturasız Hoşgeldin 25 Paketi'ne numara taşımak istiyorum demeyi planlıyordum. Direkt paket seçerek taşıma yapmıyorlar mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X