25GB + 750 DK + 750 SMS 125 ₺ Nasıl Yapılır?
Bu tarifeyi nasıl yapabilirim?
Merhabalar, bu tarifeye geçebilen var mı? Bu akşam MediaMarkt Forum mağazasına gittim. İlk başta sadece yeni hat alarak o tarifeye geçiş yapabilirsiniz dediler. Sonrasında linkteki sayfayı açıp detayları gösterdiğimde onu Yaşar Bey yapıyor ama oda izinde yıllık izne çıktı haftaya cuma gelecek diyerek geçiştirdiler. Bu tarifeye geçiş yapabilen var mı?
Kamu Eko Plus 3100 DK 9 GB 11000 SMS | 60,83 ₺
Bu ne kadar doğru? Şuanda kullandığım hat babamın adına kayıtlı babam kamu görevlisi değil, ben kamu görevlisiyim. Türk Telekom'dan bu tarifeye geçebilir miyim? Gerekirse hattı üzerime alırım.
Öncelikle daha önce hiç elektrikli bisiklet almadım hatta çocukluğumdan beri normal bisiklette kullanmıyorum. Ankara gibi yokuşların çok olduğu bir şehirde kullanacağım için yokuşları çıkmakta güçlük çıkarmayan bir bisiklet istiyorum. Menzil çok önemli değil zaten günlük 30km den fazla yol yapmam diye düşünüyorum. Süper cuma indirimlerinde 1 tane yakalayıp almak istiyorum fakat karar veremedim. Aslında bütçem 3.500 civarıydı fakat bu fiyata kaliteli bir şey bulamam sanırım o yüzden bütçemi 5.000 TL olarak revize ediyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Merhabalar, bu sene Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Yönetim Bilişim Sistemlerine başladım. 1. dönem derslerimi tamamladım 2. dönem derslerinden de geçerim ayrıca üstten 14 kredilik ders aldım oda tamam yani. Yaz okuluna da kayıt olup 30 kredilik ders alacağım amacım üniversiteyi bir an önce bitirmek. 2022'de KPSS Lisans sınavına girebilir miyim? KPSS başvuruları açıldığı tarihte 145 kredim olmuş olacak 240 kredide mezun olabiliyoruz. Zaten KPSS sonuçları açılana kadar 210 civarında kredim olmuş olur üstten ders alarak. Sınava girebiliyor muyum? Cevaplar için teşekkür ederim.
Nokia 2700 Classic İmei Sorunu Hk.
Merhaba arkadaşlar ikinci el Nokia 2700 Classic aldım alırken bakmadım benim hatam fakat imeisi kayıt dışı çıktı. Yeniden imei atabilir miyim ? Bozulan bir tuşlu telefonum var onun imei numarasını buna atacağım nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?
ÖSYM Tarzı Deneme Önerisi
|
Hepsiburada Stoksuz Ürün Satıyor Mu ?
|
|
1.000 ₺ Bisiklet Tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.649 (Bu ay: 2.484)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic