Şimdi Ara

Hepsiburada Stoksuz Ürün Satıyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Salı günü hepsiburada.com üzerinden satıcı hepsiburada olan bir ürün satın aldım ürünün bilgisayar monitörüydü. 24 saatte kargoda ibaresi olmasına rağmen kargoya verilmedi çarşamba günü aradım en geç yarın kargoya verilecek denildi. Dün tekrar aradım ürünüm kargoya verilmedi diye yine en geç yarın cevap aldım durumu anlattım fakat müşteri temsilcisi başka müşterilere de yardımcı olmam lazım diyerek telefonu kapattı. Bugün yine kargoya verilmedi tekrar aradım endişelenmeyin en geç yarın kargoya verilecek cevabını aldım. Büyük ihtimal stokta olmayan ürünleri sattılar şimdi tedarik etmeye çalışıyorlar. Televizyonda her 10 dakikada 1 reklamlarını görüyorum reklama ayıracak bir sürü paraları var ama yeni eleman alacak paraları yok. Bir de koronavirüs mana ediyorlar, Aynı gün n11.com ve diğer iki siteden sipariş verdim onlarda sorun yaşamadım. Büyük ihtimalle ürünüm yarın da kargoya verilmeyecek hafta kalacak kargo firmalarında zaten yoğunluk var oda üç güne anca getirir. Hepsiburada.com dan sipariş verirken iki kez düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.