Comnet Modem Ucreti
Comnet bu aydan itibaren hizmet surelerini uzatmak isteyenlere extra modem kullanim ucreti almaya basladi
Aylik 50 lira. Sürem dolduktan sonra iss firmami degistirme niyetindeyim
Comnet Todtv & BeinConnect vpn hatası ve Çözümü
comnet kullancısı olarak hiçbir bein ve todtv kullanıcısı bein kanallarını izleyemiyordu
cep ten vpn indirip türkiye sunucu açıp uygulamayı açıp bein açtıktan sonra vpn kapatın( vpn hız düşürüyor) kapatırsanız birebir bağlantınızı alırsınız
en önemli problem ise Android Tv’lerde bu sorunu yaşıyor çözümü bulamamıştık
Günlerdir araştırma halindeydim, en son çözümü anlatan video buldum, uyguladım denedim şuan kesintisiz net bir şekilde izleyebiliyorum
maç izleme bittikten sonra vpn kapatın
dilerseniz link bırakayım videolu anlatımı var
vpn size sürekli ücretsiz kod veriyor videolu anlatımda var
TR sunucusunu seçmeyi unutmayın
iyi seyirler🤗
Red limitsiz faturam gelmiyor
Daha once hattimin ustune kulaklik almistim en son sozlesmeyi bozup cayma ucretini odedim.
O esnada benim red limitsiz 172 liralik tarifenin yillik sozlesmesi bitmeden sms geldi. 1 lira ek ucretle 173 liradan 1 yil daha kullanabileceğime dair sms gelip sms onayladim. Ancak tarifem 190 civari ile sozlesmem yenilenmis. Musteri hizmetleri ile gorusup sms ile ilgili sistemsel sikinti oldugunu bundan dolayi sozlesmeniz ust fiyattan yenilendigini, hatayi düzeltip 172 liradan sozlesmemi yenilediler. O tarihten itibaren suana kadar faturam kesilmedi 🙄
Bu konuda ne yapmam gerekli?
Turkcell 10GB 29 TL
Siteden baktim ama boyle bi tarife bulamadim. bu tarife hakkinda bilgisi olan varmi acaba😍
Bulunduğumuz konumda altyapi olmadigindan ve Vodafonda red limitsiz hattina sahip oldugum icin Yakin zamanda cok temiz az kullanilmis Huawei b535-bc06 modem aldim alirken bosluguma geldi garanti belgesini faturasini istemedim. Bende pek onemsemedim, modemi kullandiktan 2 ay sonra baglanti gitti bende modemi resetledim olmadi ayarlarina girdim olmadi, en son imei sorgulatmak aklima geldi, e-devlet sitesine girip imei sorguladigimda
Bu imei baska cihaza kopyalandigi tespit edilmistir.
Huawei sitesinde sorguladigimda modem hakkinda ne garanti süresi nede herhangi bilgi verilmiyo. Sadece satin aldiginiz yerle gorusun mesaji vardı
Malum garanti belgesi faturasi olmadigi icin btk ile gorusemedim, sonucta garanti belgesi fatura isteyecekler.
Kendim imei atayim dedim ama bulamadim. Bu konuda bana fikir verecek yardimci olabilecek arkadaslar varsa çok sevinirim
Fiber Tavsiye
|
viber tango whatssapp rehber problemi
|
iphone 4s 64 + 16
|
Başakşehir Bayramtepe Arsa yardımı
|
Başakşehir Bayramtepe Arsa yardımı
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 277
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 13.949 (Bu ay: 672)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar