Şimdi Ara

Comnet Todtv & BeinConnect vpn hatası ve Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • comnet kullancısı olarak hiçbir bein ve todtv kullanıcısı bein kanallarını izleyemiyordu

cep ten vpn indirip türkiye sunucu açıp uygulamayı açıp bein açtıktan sonra vpn kapatın( vpn hız düşürüyor) kapatırsanız birebir bağlantınızı alırsınız

en önemli problem ise Android Tv’lerde bu sorunu yaşıyor çözümü bulamamıştık

Günlerdir araştırma halindeydim, en son çözümü anlatan video buldum, uyguladım denedim şuan kesintisiz net bir şekilde izleyebiliyorum

maç izleme bittikten sonra vpn kapatın

dilerseniz link bırakayım videolu anlatımı var

Comnet Todtv & BeinConnect vpn hatası ve ÇözümüTumbiheyoutube
    ✅For business enquiries: richie.octavian@gmail.com 📌Follow me on Twitter – https://twitter.com/FirestickIndo 📌Follow me on Facebook - https://www.facebook.com/firestickindo/ #cordcuting #AndroidTV #VPN 🤝 Subscribe for more https://s.id/DuniaStream ... its free! 👍Thanks for watching and please like if it helped. THANKS!
    https://www.youtube.com/watch?v=bTcHzM2AaUE&feature=youtu.be

vpn size sürekli ücretsiz kod veriyor videolu anlatımda var

TR sunucusunu seçmeyi unutmayın

iyi seyirler🤗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 10 Ağustos 2023; 23:49:14 >

• Bende aynı sorunu yaşıyorum. Comnet bizde sorun yok diyor. Digitürk'e yazdım hala çözüm bulamadılar. Bu şekilde TV'de sorunu çözdüm, paylaşım için teşekkür ederim. Maç yayını boyunca TV'de VPN açık kalması hızı düşürmüyor gördüğüm kadarıyla.

• Bilgi için tesekkurler buarada sadece vpn acsak kod almakla ugrasmasak görüntü nasil oluyor yani kod için ugrasmaya degiyor mu degmiyor mu?
    Tod tv o kadar para verdim eger bu kadar ugrastiracaksa inattv pro programına girmek daha basitti. Yani senelikte satin aldim. Tvbox da var ama lg tv lerin yazilimi Android degil direk izlenmek istense olmayacak. Lg tv ye her defasinda Android i bagla et program ugrastirir duruma göre bakacagim bu nedir yoksa baska internet saglayiciya gececegim

Gerci pin i tvbox yetine telefondan almak daha kolayda iste lg tv Android degil bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 16 Ağustos 2023; 15:4:38 >
  • Comnet kullanıcısıyım tod tv lg smart tvmde çalışmıyor tv android değil bunu nasıl çözebilirim?

• Allah bu Beinconnet kahretsin hala comnet engelliyor, poyraz neti de engelliyor gibirnet engellemiyor ama gibirnet acayip pahalandı diğerleri gibi. Bir tek comnet ucuz bu videodaki vpn programını Android tv ye kurdum ancak sunucu listesinde Türkiye yok, Türkiye sunuculu vpn nereden nasıl buluruz lütfen yardımcı olun
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım tod paketi benimde vpn hatası veriyor ne saçma sapan şey bu
    Acaba tod mu sıkıntı comnet mi
  • Cozum var mi ?
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

Hocam canlı tvden açılmıyor ama maç saati ana ekrandan basınca açılıyordu en son

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

ne yapacağız arkadaşlar çözüm bulamıyacakmıyız. vpn falan işe yaramadı.

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Maçlar başlamadı daha maç zamanı ana sayfadan tıklayınca açılıyor
    Mobilden açılıyor ama hocam? WiFi aldik mi hata veriyor mobil veya pc farketmiyor şikayetvar sitesinde tonlarca sıkıntı belirten insanlar var hala çözüme ulaşan yok böyle sacmalikmi olur? İstediğim zaman izliyemiyeceksem ne anlamı kaldı Bu işin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 8 Ağustos 2024; 19:29:10 >
    Hocam şuan o ekran açık değil maç saati açılıyor ana ekrandan yarın tıklayınca açılır canlı tvden açınca açılmıyor ben öyle kullandım geçen sene onu diyorum bende comnetin avukatı değilim kendi bulduğum yöntemden bahsediyorum :)
    Ana sayfadan tıkladım açıldı şimdi hocam bir sıkıntı yok dediğim gibi girebilirsiniz

Comnet Todtv & BeinConnect vpn hatası ve Çözümü
    Teşekkürler hocam fakat bu sorun kesinlikle çözüme ulaşması lazım. Madem böyle bir sıkıntı var satın almadan önce usulüne göre uyarmaları lazım... Sırf kaçak korsana bulaşmayalım dedik başımıza gelen şu işe bakın.
    Valla bayadır böyle comnetde maalesed ama çözümü var en azından maç saati izliyoruz zaten yayınları iyi taraflarıda yok değil instagram herkesde yasak benim wifi direk giriyor mesela yasaklardan etkilenmiyorsun tüm sitelere giriyor 😂
  • Beyler bir şey fark ettim elimde lisanslı android tv var shield ondan açınca görüntü 25 kare lg smart tv içinden bein connecti yükleyince cam gibi 50 kare yayın veriyor acaba neden böyle bir şey yapmış digiturk bu arada bende kutuda var aradaki gecikme 1 saniye bile değil çok entresan
    Beint yayınlarını yine izlenmiyor sanırım değilmi hocam? anasayfa disinda.
    Yok hocam hala aynı ana sayfadan maçdan 1 saat önce açılıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.