Şimdi Ara

Comnet Todtv & BeinConnect vpn hatası ve Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl yapacağız bunu hocam ya hickimse ses çıkarmıyormu? Amaçları nedir kim burda suçlu bırseyde bilmiyoruz parasını verdiğimiz üründen yararlanamiyoruz böyle saçmalık olmaz.. Keşke ip TV alsaydım yazık resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Maç saati açılıyor yayın hocam zaten ana saydadan sıkıntı ne ki anlamadım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Normal yayın akışını izliyemiyorum mesele sadece maç değil hocam.

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Vpnden kaynaklı dediğim hibi çoktandır böyle yapacak bir şey yok ben sadece maçları izlediğim için sıkıntı olmuyor

• Bugün comnete geçiş yaptım ve benzer sorundan ötürü TV+ kullanamıyorum.

• Benim TV 2015 model samsung tizen serisi. 9 Ağustosta smart tv den beinconnect uygulaması yazılım güncellemesiyle gitti. Bir daha da geri getiremedim.

* Benim diğer tv de ( o da samsung yeni) smart TV de beinconnect uygulamasında maçları izliyorum, Canlı TV bölümünden tüm kanalları ( bein kanalları dahil) iyleyebiliyorum. Cep telefonundan beinconnect uygulamasında maçları izliyorum. Bir sorun yok.

** Ben bilgisayar üzerinden beinconnet.com.tr ye bağlandığımda maçları izleyemiyorum. Maça tıkladığımda ekran dönüp duruyor.

Chrome da ve EDge de izleyemiyorum ama, operada bağlanınca canlı tv geliyor o da sorunlu, sesler iyi görüntü yavaş hareket ediyor , kişilerin dudak hareketleri uymuyor.

Nasıl çözeceğiz bulamadım.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    İlginç hocam maç günü yayınları hariç normal yayınlar hicbir yerde izlenmiyor ne TV ne telefon nede bilgisayarda. İnternet sağlayıcınızın comnet olduğuna eminmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 14 Ağustos 2024; 7:24:20 >
  • Uygulamada Türkiye sunucusunu göremedim, başka uygulama bile var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Maç saatinden bir saat önce mutlaka açmamız mı gerek hocam çözüm nedir bilgi alabilir miyim +

• yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt
    Yazdım zaten hocam öncesini bilmiyorum maç saati ana sayfadan tıklayınca açılıyor canlı tvden girmeyin

Anasayfaya düştüğünde tıklamama rağmen izleyemiyorum maalesef. Yarın müşteri hizmetleri ile görüşeyim bakalım ne diyecekler. Teşekkürler yine de.

• yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt
    Bende göremiyorum siz sonradan bulabildiniz mi?

• elel E kullanıcısına yanıt

Hocam modem arayüzüne girip yerel ip uygulayınca sorun düzeldi ama uygulamada tr sunucusu yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.