< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet Todtv & BeinConnect vpn hatası ve Çözümü (2. sayfa)
-
-
Maç saati açılıyor yayın hocam zaten ana saydadan sıkıntı ne ki anlamadım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal yayın akışını izliyemiyorum mesele sadece maç değil hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vpnden kaynaklı dediğim hibi çoktandır böyle yapacak bir şey yok ben sadece maçları izlediğim için sıkıntı olmuyor
Bugün comnete geçiş yaptım ve benzer sorundan ötürü TV+ kullanamıyorum.
-
Benim TV 2015 model samsung tizen serisi. 9 Ağustosta smart tv den beinconnect uygulaması yazılım güncellemesiyle gitti. Bir daha da geri getiremedim.
* Benim diğer tv de ( o da samsung yeni) smart TV de beinconnect uygulamasında maçları izliyorum, Canlı TV bölümünden tüm kanalları ( bein kanalları dahil) iyleyebiliyorum. Cep telefonundan beinconnect uygulamasında maçları izliyorum. Bir sorun yok.
** Ben bilgisayar üzerinden beinconnet.com.tr ye bağlandığımda maçları izleyemiyorum. Maça tıkladığımda ekran dönüp duruyor.
Chrome da ve EDge de izleyemiyorum ama, operada bağlanınca canlı tv geliyor o da sorunlu, sesler iyi görüntü yavaş hareket ediyor , kişilerin dudak hareketleri uymuyor.
Nasıl çözeceğiz bulamadım.
-
İlginç hocam maç günü yayınları hariç normal yayınlar hicbir yerde izlenmiyor ne TV ne telefon nede bilgisayarda. İnternet sağlayıcınızın comnet olduğuna eminmisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 14 Ağustos 2024; 7:24:20 >
Uygulamada Türkiye sunucusunu göremedim, başka uygulama bile var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maç saatinden bir saat önce mutlaka açmamız mı gerek hocam çözüm nedir bilgi alabilir miyim +
Yazdım zaten hocam öncesini bilmiyorum maç saati ana sayfadan tıklayınca açılıyor canlı tvden girmeyin
Anasayfaya düştüğünde tıklamama rağmen izleyemiyorum maalesef. Yarın müşteri hizmetleri ile görüşeyim bakalım ne diyecekler. Teşekkürler yine de.
Bende göremiyorum siz sonradan bulabildiniz mi?
Hocam modem arayüzüne girip yerel ip uygulayınca sorun düzeldi ama uygulamada tr sunucusu yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X