Şimdi Ara

Comnet Modem Ucreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet bu aydan itibaren hizmet surelerini uzatmak isteyenlere extra modem kullanim ucreti almaya basladi

Aylik 50 lira. Sürem dolduktan sonra iss firmami degistirme niyetindeyim

Comnet Modem Ucreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence iss değiştirme düşüncenden önce 15 ağustosa kadar uzatmanı yap comnete de zam geliyor :)

• İyice cıvıttılar...

• modem dahil aylık 250 ye gelmiş oluyor. bu fiyata yine başka alternatif yokki 😂 bence uzatmak en mantıklısı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haber verseler modem ücreti alacaklarını erken alırdık 6 aylık vs. kötü oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 ağustos comnet'e zam gelirse pek bir avantajı kalmıyor artık + modem ücretiyle birlikte

• Kendi modemimizi alamazmiyiz

• Bir kaç gün önce baktığımda modem ücreti yoktu. 100 mbit paket icin bu kafadan %25 zam demek. 15 Ağustosta da en az %25-30 zam gelir, tadından yenmez artık. İşin daha da kötüsü gelen zamdan etkilenmemek için şimdi uzatma yapayım desen 400 gün üzerinde kalan günlerin yanıyor. Kısaca her tarafı .oklu değnek oldu bu comnet.

• comnet omrunu tamamlayacak her seyi aksatmadan yapmaya basladi.

• Az önce müşteri temsilcisiyle konuştum. Modem ücretleri sadece fiber içinmiş. Vdsl için modem ücreti yokmuş.

• Az önce bildirim geldi. İlk 1000 kişi ile sınırlı 400 kotası yok. İsteyen acele etsin.

• Modem ücreti ile ilgili şöyle bir talepte bulundum.
    Comnet Modem Ucreti

Hemen anında kopyala yapıştır olduğu belli olan cevabı gönderdiler.

Comnet Modem Ucreti

Aslında daha fazla destek talebinde bulunulursa en azından bu ücretin ayın 15'inden sonra alınması sağlanabilir.

• 6 gün önce güncelleseydik 600 tl girmeyecekti. Durduk yere 600 lük olduk ya

• Bu ne ya. 15 Ağustos'ta zam yapacağız diye mesaj geldi. Bari bunun da bildirimini yapsalardı. Sessiz sedasız zam yaptılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeMiVaR kullanıcısına yanıt

İsterseniz kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz. Ama kullan yada kullanma yinede modem kira ücreti ödeniyor.

• Aynen bana da çok saçma geldi. Üstelik Online destek sisteminide değiştirmişler, Kısıtlamışlar diyelim. Artık istediğiniz gibi soru soramıyorsunuz. 3-5 soruluk bi liste yapmuşlar onları seçeibiliyorsunuz sadece ve birşey yazmanıza izin vermiyor sistem.

Ayrıca Kullanmadığım kutuda duran modeme de aylık kira vermek çok saçma.

• yıllık başka alternatif var mı?

• 1000 kullanıcı limiti doldu mu acaba? 381 gün günüm var uzatmak istiyorum

• Eee, ayın 15 inde fiyat artmamış ki, hâlen eski fiyat, sadece 50TL modem kira bedeli eklenmiş, onu'da ayın 15'i zam yapacaz deyip, 11'inde 50TL modem ücreti ortaya çıkartarak'mı yapmış oldular anlamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.