< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 13 Nisan 2021; 17:56:29 > |
⚡️ Vodafone internet hızı sorunu olanlar (ÇÖZÜLDÜ)❗️💪🏻
-
-
Apn adını :İnternet
yazıp diğer ayarları boş bıraktığınızda bağlantı sağlamıyor mu telefon ?
Yeni erişim noktası açıp sadece apn adını internet yapıp adınıda kafanıza göre yazıp deneyebilir misiniz
-
@sis651 Hocam çok etiketliyorum kusura bakmayın ama ne düşünüyorsunuz gerçekten artıyor mu?
-
Hayır işin uzmanı hocam olduğu için bir yanlışlık varsa hem düzeltir hemde bilgi verir amaçlı yazmıştım ne bu şiddet bu celal? -
Bende bir b*ka yaramadı daha düştü -
Uydurulan olayın hiç bir gerçekliği, teknik doğruluğu vb yoktur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 13 Nisan 2021; 20:4:44 > -
hahahahahah böyle işe yaramayan konularla insanı kandırma, ssde yazanları yaptım mobil veri açılmadı daha. neyse ki ayarlar normal haline döndü de mobil veriyii kullanabildim. -
Konu neydi acaba? :) Silinmiş herhalde.
-
Network signal guru. Telefonunuz rootluysa bu uygulamadan band seçimini yapıp istediğiniz hızı alabilirsiniz. Ben şahsen öyle yapıyorum ve de çok memnunum -
genç arkadaşın birisi apn ayarları değişince vodafone da hızın en az iki kat arttığını iddia ediyordu...
-
Evet apn ayarlarını değiştirmiş ve hızı yükselmiş bana da pek inandırıcı gelmedi ve size söylemek istedim belki doğru ise yapalım diye. :) -
Hızı yükseltmenin tek yolu band değiştirmek. Ben vodafone kullanıyorum, 900'de berbat hızlar veriyor 2-3 mbps maximum. Sonra 1800 mhz bandına sabitledim tek diş çekmesine rağmen evin heryerinde en az 10 hız alıyorum.
Başka var mıdır hız yükseltme yolu hocam? -
Operatörün bölgede desteklediği tüm bantları güçlü bir bandı ana taşıyıcı olarak belirleyerek birleştirmek. Mümkünse yüksek QAM ve MIMO seviyeleri kullanmak ki bunlarda söz sahibi değiliz pek.
APN'ler arasında ufak tefek farklar olabiliyor. Yaklaşık 10 sene önce ücretsiz haber içeriklerinde birkaç yüz baytlık veri tüketimleri oluyor diye Turkcell müşeri hizmetleri ile görüşmüştüm. O zamanki wap APN'mi neydi değiştirmemi söylemişlerdi İnternet diye. WAP içindeki trafiği göremiyorlardı ama İnternet içindekini görüp inceleyebiliyordu. Sıkıntı Windows'un broadcast mesajları çıktı. Ben de bu portları firewall ile engelledim ve bu ücretlendirmeden kurtuldum.
Benzer içerikler
- vodafone sesli mesaj kapatma
- sim kart değişikliğinde rehber kurtarma
- ölen kişinin telefon hattı kapanır mı
- mobil veri e den h ye çevirme
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- esim nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone redbox
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X