Bildirim
Turkcell şebekesinde sorun yaşanıyor: Ses ve veri trafiğinde kesintiler var [Güncelleme: Sorun çözüldü]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mobilde internet yok. Fiberde de sabah beri 5. kesilişi oldu.
Ekstra Bilgi : Saat 7 itibariyle onlarda sebebini bilmiyor(muş). Araştırıyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bultar -- 4 Mayıs 2017; 21:7:31 >
-
Oh iyi olmuş -
Bursa'dayım mobil internette kesilmeler yaşanıyor, fiberde bir sorun yok.
-
5g mimoyu denerken routerı yaktılar sanırım -
İzmirdeyim mobil internet 3 saattir yok ama arama yapılabiliyor bu ara da müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir
Mobil gitti, fiber var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece AKN Değil Komple Şebekeyi Kaldırdılar :D
-
Şebeke yok ama PLATINUM ayrıcalıklarım var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz de sorun yok t
Tekirdağ
-
Millete kota gelecek mi diye kafayı yedirttiniz. Ahlar şebekenizi çökertti. Ayağınızı denk alın.
-
O nasıl bir arızadır, Şanlıurfa'danda sorun yaşıyoruz. Uydu merkezli heralde
-
Tekirdağ Kapaklı 15 - 20 dakika önce geldi. Ses kısmında yaşadığım sorun şöyle idi, telefonda 4G şebekesinde iken şebekeye bağlı değil diyor, arama yaptığımda da bundan dolayı 3G'ye düşmüyordu. Ancak 3G ve 2G'de arama aranma vs. sorun yoktu. Mobil veriyi açtığımda da modem kendini Cell_DCH moduna alıp hemen moddan çıkıyor ve bir daha girmiyor, aynı Hakkari'de bir ay boyunca İnternet'imiz bilinçli kesildiğinde olduğu gibi.
Bir an telefonum bozuldu diye korktum ama Turkcell bozulmuş, oh be dedim. :D -
10dk önce İzmir de 4g geri geldi
destek verdiği vakıflardan yardım istesin...ensar falan..
-
adamların altyapısı dayanamadı
kota gelirse şaşırmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlardaki o kadar yedekli altyapı ile Türkiye genelinde ve uluslararası böyle bir şey olması çok zor ihtimal. Bence bir ayar çekiyorlar şebekeye, eskiden phorm muhabbetleri vardı, şimdi ne çıktı bilmem. :D -
Bizde bugün fatura yazarken sorun yaşadık
BURSA için diyorum sisteme girmelerde sorun oldu çıkmadı faturalar ama ben 4g de kullandım fazla etkilenmedim çatır çatır yazdım 4g farklı tabanlı onun etkisi oldu
Biz sadece data kullanıyoruz m2m ile
-
Çift hat sağolsun Vodafone dan devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- x grok
- amazon drive
- instagram takip isteği attıklarım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X