Şimdi Ara

Turkcell şebekesinde sorun yaşanıyor: Ses ve veri trafiğinde kesintiler var [Güncelleme: Sorun çözüldü] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sebekemizde dun meydana gelen gecici sorun nedeniyle ozur diler, hattiniza tanimladigimiz yurt icinde gecerli haftalik 1GB ek internet hediyemizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. Unutmayin Turkcell'in bol hediyeli Salla Kazan Kampanyasi da devam ediyor. Katilmak icinhttp://trcll.im/hesabim B002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese haftalik 1gb internet verdi herhalde.

Dun ankarada bahcelievler taraflarinda da sorun vardi, bugun bir problem yok. En azindan hatalarini duzeltip ozur dilemeleri iyi bir sey .

• Bir tek bana gelmedi hediye sanırım

• Arkadaşlar GM 5 plus telefonumda Facebook ta dolaşırken aniden bir düdük sesi ile ekrana bişey çıktı Başkanlık düzeyinde uyarı ve altında TURKCELL yazıyordu hemen altında da Tamam butonu tabi o düdük sesiyle refleks olarak hemen Tamam a bastım nedir bu ?

• Turkcell şebekesinde sorun yaşanıyor: Ses ve veri trafiğinde kesintiler var [Güncelleme: Sorun çözüldü]

• haberi okumadımda dün kafayı yedirttiydi akşama doğru :D bi konusturtmadı telefonda ellam :Dhabire ses gidip duruyodu bende arkadaşın operatörden zannettim kodum telekomu diye sövüyodum :D

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    inanır mısın telefonum çift hatlı turk telekom devamlı kesilip kesilip geliyor ama 30-40 sn bekliyorum gelmesini. Turkcell oyle değil.

Not: Only use 3G mode.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.