Şimdi Ara

pc fiber wi-fi a bağlanınca kilitlenme sorunu lütfen yardım böyle bişey görmedim daha önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba değerli dostlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.

yeni taşındık ve süperonline fiber internet bağlatttık. bilgisayarım MSİ gs73 vs - i7 işlemcili windows 10 kurulu.

bilgisayardan wifi üzerinden internete bağlanınca bilgisayar donuyor başka bir ağada bağlanamıyorum ve güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. işin ilginç tarafı şu;

-evde başka bir bilgisayarda var aynı ağ da sorun olmuyor hatta tv ve telefonlarda aynı wifi ye bağlı sıkıntı olmuyor.

- ayrıca bu kitlenen bilgisayar ethernet kablosu ile bağlanınca hiç bir sorun yok saatlerce bağlı kalıyor.

-ilave olarak bu bilgisayardan telefon u modem yapıp telefon internetine saatlerce sorunsuz bağlanıyorum hatta başka 2-3 wifi üzerinden sorun suz bir şekilde saatlerce internette 4 k video bile izleyebiliyorum.

sadece evimdeki internete wifi bağlantısında sorun yaşıyorum

sorun ne olabilir?

driver ve güncellemeleri yaptım - format attım halen düzelmedi ? superonline ı aradım sorun yok diyor?

fikirlerinize ihtiyacım var ? bilgisayarcı bir arkadaş kablosuz ağ güvenlik protokolünü (wep-wpa- wpa2) düzeltmek gerek dedi olabilir mi? şimdiden tşkler

• Aynısı bende de var. 2 tane Lenovo laptopumuz var. Telekom' un zyxel modeminde 2,4G de bağlandığı anda windows donup, mavi ekran çıkıyor. Fakat 5G den bağlandığında sıkıntı olmuyor. Laptopların biri 5G yi desteklemediği için hiç kullanamıyoruz. Muhtemelen modem ile ilgili bir şey.

• Ben de de aynı sorun var tam dediğiniz gibi oluyor, evdeki diğer cihazlar aynı modeme bağlı bunlarda sorun olmuyor, sadece lenovo laptop var ,wifi şifresini girdiğim andan itibaren masa üstü donuyor ve mavi ekrana geçiyor, sonra kısır döngü. Siz çözüm buldunuz mu bu soruna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda aynı sıkıntıyı yaşayan varsa forumda bir arkadaş modem ayarlarında küçük bir ayar değişikliği ile sorunu çözmüş sağolsun, benim de halloldu. Görüntüsünü atıyorum.

pc fiber wi-fi a bağlanınca kilitlenme sorunu lütfen yardım böyle bişey görmedim daha önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.