merhaba değerli dostlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. yeni taşındık ve süperonline fiber internet bağlatttık. bilgisayarım MSİ gs73 vs - i7 işlemcili windows 10 kurulu. bilgisayardan wifi üzerinden internete bağlanınca bilgisayar donuyor başka bir ağada bağlanamıyorum ve güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. işin ilginç tarafı şu; -evde başka bir bilgisayarda var aynı ağ da sorun olmuyor hatta tv ve telefonlarda aynı wifi ye bağlı sıkıntı olmuyor. - ayrıca bu kitlenen bilgisayar ethernet kablosu ile bağlanınca hiç bir sorun yok saatlerce bağlı kalıyor. -ilave olarak bu bilgisayardan telefon u modem yapıp telefon internetine saatlerce sorunsuz bağlanıyorum hatta başka 2-3 wifi üzerinden sorun suz bir şekilde saatlerce internette 4 k video bile izleyebiliyorum. sadece evimdeki internete wifi bağlantısında sorun yaşıyorum sorun ne olabilir? driver ve güncellemeleri yaptım - format attım halen düzelmedi ? superonline ı aradım sorun yok diyor? fikirlerinize ihtiyacım var ? bilgisayarcı bir arkadaş kablosuz ağ güvenlik protokolünü (wep-wpa- wpa2) düzeltmek gerek dedi olabilir mi? şimdiden tşkler |
Bildirim