Şimdi Ara

YOUTUBE---Yükleyici, bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
44.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükleyici, bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı.Bunun çözümü varmıdır acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube "Yükleyici Bu Videoyu Ülkenizde Kullanıma Sunmadı" Hatası ve Çözümleri

YouTube'da "Yükleyici bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı" hatası, videonun belirli coğrafi konumlarda kısıtlandığını gösterir. Bu kısıtlama, telif hakkı sınırlamaları, lisans sorunları veya yükleyicinin videonun belirli ülkelerde yayınlanmasına izin vermemesi gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Bu hatayı alıyorsanız, videoyu ülkenizde izlemek için aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

• VPN kullanma: Bir VPN (Sanal Özel Ağ), IP adresinizi değiştirerek videonun kısıtlandığı konumun dışındaymışsınız gibi görünmenizi sağlar.
    • Tarayıcınızda bir proxy uzantısı kullanma: Proxy uzantıları, cihazınız ile internet arasında bir aracı görevi görür ve IP adresinizi gizlemenize olanak tanır.
    • Farklı bir web tarayıcısı kullanma: Bazı tarayıcılar, diğerlerinden daha fazla proxy desteğine sahiptir.
    • YouTube'un mobil uygulamasını kullanma: Mobil uygulama, masaüstü sürümünden farklı bir IP adresi kullanıyor olabilir.
    • Yükleyiciyle iletişime geçme: Yükleyiciyle iletişime geçerek videonun neden ülkenizde kısıtlandığını öğrenebilirsiniz. Bazı durumlarda, yükleyici videonun ülkenizde yayınlanmasına izin verebilir.

Bu çözümlerden hiçbirinin işe yaramaması durumunda, video muhtemelen ülkenizde kalıcı olarak engellenmiştir. Bu durumda, videoyu izlemek için başka yöntemler bulmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Securitykiss Tunnel Adlı Bir Yazılım Var Onu Kur Ve Onunla İp Değiştir Böylece O Videoyu İzleyebilirsin.
  • yazılım yüklemene gerek yok adamlarhttp://www.teknoist.com/acilmayan-youtube-videolarini-izleyin adresinde anlatmışlar nasıl kolayca yapıldığını. kolaylıklar.
  • quote:

yazılım yüklemene gerek yok adamlarhttp://www.teknoist.com/acilmayan-youtube-videolarini-izleyin adresinde anlatmışlar nasıl kolayca yapıldığını. kolaylıklar.

çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

yazılım yüklemene gerek yok adamlarhttp://www.teknoist.com/acilmayan-youtube-videolarini-izleyin adresinde anlatmışlar nasıl kolayca yapıldığını. kolaylıklar.

çok teşekkürler.

Demek isterdim :) ama açılan sayfada oynat butonuna basınca yine aynı bu ülkede istemedi sorunu çıkıyor.
  • evet bende denedim şimdi artık olmuyor. ama daha önce denediğimde oluyordu muhtemelen adamlar işe uyanıp açığı kapadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENBÜYÜKTÜRKATATÜRK

Securitykiss Tunnel Adlı Bir Yazılım Var Onu Kur Ve Onunla İp Değiştir Böylece O Videoyu İzleyebilirsin.

çok teşekkürler dostum, çok faydalı bir tavsiye verdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin1fb -- 21 Ocak 2013; 19:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -E/A-

Yükleyici, bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı.Bunun çözümü varmıdır acaba?

Çok eskiden vtunnel.com vardı dene bi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

EN son videodan ümidi kesmiştim Tekrar karşılaşırsam deneyeceğim.Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

EN son videodan ümidi kesmiştim Tekrar karşılaşırsam deneyeceğim.Teşekkür ederim

Birkaç dakika baktım alıntıya ben mi yazdım diye sonradan tarihe baktım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birkaç dakika baktım alıntıya ben mi yazdım diye sonradan tarihe baktım

Hortlamak güzeldir

• Hala bu sorun var nasıl izlicez?
  • bunun sebebi nedir
  • pazarlama teknikleri sorunun ana nedeni, vpn kullanarak bu sorunu aşabilirsiniz.
    Ya da basitinden bu eklentiyi kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 19 Ekim 2016; 19:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pococan

Ps4 den izliyorum ben Nasıl yaparım ki orda?

• vpn ggibi bir program açık olmalı kapatıp sayfa yenileyin
  • herhangi bir vpn le (hola better internet mesela) ülkeyi değiştirip rahatlıkla izlersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.