Youtube bu video kısıtlandı hatası !!
-
-
youtubeyi hangi hesapla açtığınız önemli. çocuk hesabı vs ( küçük yaş) bir hesap olmasından kaynaklı olabilir. öncelikle başka bir hesap açıp onun üzerinden de deneyebilirsiniz. veya eğer kısıtlı mod ise. onu açmanız gerek :
https://www.youtube.com/watch?v=LhJhOyqB948
veya aynı şekilde kendi hesabınız üzerinden başka bir internet ağını kullanarak deneyin. sorun internetinizden mi kaynaklı, yoksa hesabınızdan mı onu öğrenmek çözüm için yardımcı olabilir.
-
Ben bu hatayı çok sık alıyorum. Youtube da video ya tıkladığımda bu hata geliyor 4G deyken. Sebebini bulamadım.
-
Hocam bende benzer olayı yaşıyordum
Özellikle youtube da videoları wifi üzerinden görüntüleyip indirip izleyebiliyorken mobil veriye geçince indirdiğim videoyu izleyemiyor hemde arama yapınca video çıkmıyordu
1 hafta önce vodafondan hat devir işlemi yapmıştım
Olay şu şubede ayarları hızla geçerken güvenli internet profili tanımlanmış
vodafone uygulamasından hesabım -- güvenli internet ---profil detayı --- profil yok şeklinde seçerseniz 5 dk içinde düzeliyor
yine diğer operatörler veya ev interneti hizmet sağlayıcısı değişimlerinde de benzer şekilde çözebilirsiniz kolay gelsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X