< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Öncelikle vallahi beni yanlış anlama. Seni tanımıyorum seninle bir problemim de yok. Ama güzel kardeşim iş yerinde youtube’a twitter’a indirme sitesine girip ne yapacaksın? İşine ekmeğine baksana. Krizde millet çalışmaya iş bulamıyor sen indirme sitesine nasıl girebilirim diyorsun.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gibigibi1985 -- 11 Eylül 2020; 10:58:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 11 Eylül 2020; 11:17:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Kardeş psiphon patladı bugun sayende aylardır giriyordum ama bugün bağlantı yok kesildi şeklinde hata verdi ayrıca uyg.kapatsak bile kablolu bağlantı yok gösteriyor hiçbir siteye girmiyor uyg.kaldirdik internet ve ağ normale döndü.Uyg.kaldirmadan ne yapsak ağ gelmedi uyg kapalı olsa bile normal sitelere bile girmiyor kaldirinca normal işyeri sitelerine yasaksız olanlara bağlandı.ag sembolü dünya şeklinde oluyor bu hatada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |