Şimdi Ara

sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
25.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar netten bir şey indiriyorum setup ını kuracak zaman bu hatayı veriyor. Lütfen yardım edin..

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Sistem Belirtilen Yolu Bulamıyor" Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Sistem belirtilen yolu bulamıyor" hatası, bilgisayarlarda veya torrent yazılımı kullanırken sıklıkla karşılaşılan bir sorundur. Bu hata, sistemin belirli bir dosya veya klasör için aradığı yolu bulamadığı anlamına gelir.

Nedenleri

• Yanlış yol: Belirtilen yol hatalı veya eksik olabilir.
    • İzin sorunları: Sistemin dosya veya klasöre erişim izni olmayabilir.
    • Dosya veya klasörün taşınması veya silinmesi: Dosya veya klasör, sistem tarafından arandığında artık mevcut olmayabilir.
    • Bozuk torrent dosyası: Torrent yazılımı kullanırken, bozuk bir torrent dosyası bu hataya neden olabilir.
    • Antivirüs yazılımı: Antivirüs yazılımı, virüs veya kötü amaçlı yazılım tespit ederse dosya veya klasörü karantinaya alabilir veya silebilir.

Çözümleri

• Yolu kontrol et: Dosya veya klasörün yolunu dikkatlice kontrol et ve hataları düzelt.
    • İzinleri kontrol et: Dosya veya klasörün izinlerinin sistem tarafından erişime izin verecek şekilde ayarlandığını kontrol et.
    • Dosya veya klasörü ara: Dosya veya klasör taşınmışsa veya silinmişse, bilgisayarında ara.
    • Torrent dosyasını yeniden indir: Bozuk bir torrent dosyası varsa, dosyayı güvenilir bir kaynaktan yeniden indir.
    • Antivirüs yazılımını devre dışı bırak: Dosya veya klasörün antivirüs yazılımı tarafından karantinaya alınmadığından emin olmak için antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırak.
    • Sistemi yeniden başlat: Bazen basit bir sistem yeniden başlatma, "sistem belirtilen yolu bulamıyor" hatasını çözebilir.

Bu adımlar sorunu çözmezse, daha fazla yardıma ihtiyacın varsa bir teknik destek uzmanına veya yazılım geliştiricisine başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kendiniz sürücü gösteremiyomusunuz yoksa her yerde aynısınımı yapıyo-benimde başıma buna benzer bişey geldide yakın zamanda
  • Hayır sürücü göstermedim.zaten bilmiyom nasıl oldugunu.
  • ne ındırdınız ?? .. belkı ındırdıgınız dosyada sorun vardır ..ayrıntı yazarsanız yardımcı olmaya calısayım ..
  • dosyayı indirdiğin yerle alakalı direk c:\download diye bir klasör oluşturun dosyayı oraya kaydedin ordan kurmayı deneyin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • dento35 kullanıcısına yanıt
    kardeş çok teşekkürler, dediğin gibi yaptım sorun ortadan kalktı,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.