Şimdi Ara

Video Pass’te hotspot açınca diğer aygıtlara da youtube sınırsız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefonda video pass var diyelim. Telefonun internetimi dağıttım ve diğer telefonda youtube’a giriyor. Ona da ücretsiz mi?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla sadece limitsiz tarifede hotspot var,pass paketi alıp hotspot yaparsanız normal internetinizden gider bir deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Bildiğim kadarıyla sadece limitsiz tarifede hotspot var,pass paketi alıp hotspot yaparsanız normal internetinizden gider bir deneyin isterseniz.
    Eğer sınırsız kullanılıyorsa paketi alacağım için önden sorayım dedim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsanız hocam 2-3 ay sonra sınırsız teklif gelebilir

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz kardesim red 35 kullaniyorum 4 cihaz ayni anda biri face biri instag. Biri 1080 p youtube biri whatsap goruntulu arama yapiyor int yemiyor

• Ben de sınırsız diye aldım.Fakat sosyal medya hotspotta normal internet paketimden yiyor.Bir başka arkadaşımda da kotadan düşmüyor.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Hediye varsa once hediyeden gider

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tlgsrcm T kullanıcısına yanıt
    İlk ay 20gb hediyesi var.Dediğiniz gibidir inşallah.Zaten Red almamın sebebi sınırsız teklif gelir diye düşünmemdi.

• Hotspot normal şartlarda pass'larda olmaması veya limitsizte kimse niye yok diyemez,ama vodafone burada tebrik etmek lazım.
    Hızlar düşük olmasa,ekstra soygun dolandırıcı işlerine adı karışmasa iyi operatör

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    *müşteri hizmetleri
    *uygulamadaki kalan kullanımları
    *yolları kapsasa

Evet iyi operatör

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama unutmayın hocam her güzelinde bir kusuru var 😅

Ama bunda bir değil

• Müşteri hizmetleri çok vahim değil,biri ilgisiz olur kapatırsınız başka birine bağlanırsınız çözülür.Uygulama 15 aydır vodafonedayım ilk defa bu bayramda sorun yaşattı olabilir kabul ediyorum,sürekli olsa adam kalmaz zaten burda.Kapsama olarak telekomdan çok çok iyi,keza turkcellden iyi olduğu yerlerde var,ama gel gelelim hız olarak en zayıf kalanı.

Bir bize denk gelmedi zaten şu Türk Telekom'un kalitesi

Vodafone İstanbul, Ankara gibi yerlerde yaşıyorsan al pass paketlerini kafana göre takıl

ha ama ben İstanbul'dayim gene hız yok evim dışında sürekli 5-10 mbit geziniyor

• Nikki sixx arkadaş çok doğru yazmış diğer konuda yabancılar için şuan Türkiye kardan çok zarar konumunda bu artan kurlardan dolayı kimsede yatırım amaçlı biraz Türkiye'ye zor girer,adamlar 199tl sınırsız tarife ederi,24 euro yapıyor.Turkcell bile hissesini sattı.Fazla bir yatırım zor bu saatten sonra..

Alınan baz istasyonu, antenler, modemler hepsi ithal dolar da 7 olmuş. Yapacak birşey yok çekip gidiyorlar

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Benim hediyeden de gitmiyor ama form da bircok arkadasin once hediyeden gidiyormus isterseniz apn ayarlarini varsayilan olarak sifirlayin tel ac kapa yapin sonra tekrar deneyin. Birde appstor otomatik guncelleme olabilir onuda goz onunde bulundurun arka plan verileri kapatin net kontrol o sekilde olabilir sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.