Şimdi Ara

iPhone'daki fotoğraflar nasıl gizlenir? İşte hiçbir uygulama indirmeden fotoğraf gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'daki fotoğraflar nasıl gizlenir? İşte hiçbir uygulama indirmeden fotoğraf gizleme

Tıpkı Android'de olduğu gibi iPhone'da da herhangi bir uygulama kullanmadan dilediğiniz fotoğrafı gizleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Peki ama nasıl? İşte kimsenin görmesini istemediğiniz fotoğrafları gizlemek için yapmanız gerekenler:

Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 12 ve iPhone 13 için iOS 15.1.1 güncellemesini yayınladı

7 adımda iPhone'da fotoğraf gizleme

1. Ayarlar uygulamasına girin.

2. Sayfayı aşağı kaydırın ve Fotoğraflar bölümüne gidin.

3. Buradaki "Gizli Albüm" seçeneğini aktif edin.

4. Ardından Fotoğraflar uygulamasını açın.

5. Gizlemek istediğiniz fotoğraf ya da fotoğrafları seçerek, ekranın sol alt köşesindeki paylaş düğmesine dokunun.

6. Açılan sekmeyi aşağı kaydırın ve "Gizle" seçeneğine dokunun.

7. Ardından "Fotoğrafı Gizle" düğmesine dokunun.

Öncelikle herhangi bir üçüncü parti uygulama kullanmadan fotoğrafları gizleyebilmek için telefonunuzda iOS 14 ve daha yeni bir iOS sürümünün yüklü olması gerektiğini belirtelim. iOS 14 ve daha yeni bir iOS sürümüne sahip bir iPhone sahibiyseniz yukarıdaki adımları izleyerek dilediğiniz fotoğrafı gizleyebilirsiniz.

iPhone'daki fotoğraflar nasıl gizlenir? İşte hiçbir uygulama indirmeden fotoğraf gizleme

Gizlemiş olduğunuz fotoğrafları tekrar görüntüleyebilmek içinse yukarıdaki ilk üç adımda yaptığınız işlemleri geri alarak, Fotoğraflar uygulamasından Gizli Albümü açmalısınız. Bunun için de Ayarlar > Fotoğraflar > Gizli Albüm adımlarını izleyip daha önce aktif ettiğiniz bu özelliği kapatmalısınız. Sonrasında Fotoğraflar uygulamasına girerek gizli albüme ulaşabilir, gizlediğiniz tüm fotoğrafları burada görüntüleyebilirsiniz.

• Gizli klasörüne parola ekleseler süper olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 20 Kasım 2021; 19:42:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neden gizleniyor o kısmı anlamadım. Telefon umumi bir cihaz değil ki. Şahsa özel. Enteresan .

• iPhone’da Türkçe dil desteği var, ekran görüntüleri neden İngilizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klasör oluşturup paralo eklenmesi lazım.
    Ayrıca ön izleme de olmasın. AYRICA gizlenen klasördeki video+foto herşey, whatsapp'tan fotoğraf seçip gönderme sırasınmda görünüyor, ayık olun.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt

Amme hizmeti yapıyoruz bahanesiyle çaktırmadan ipon reklamı yapıyorlar olay bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    başka bir siteden çeviri olduğu için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung da önce knox adı altında kurulan sonra da güvenli klasör adını alan bir uygulama ile neredeyse 5 6 senedir kullanıyorum.. Bankacılık uygulamaları bile bu bahsettiğim yere kurulabiliyor.. 13 Pro Max ve S21 Ultra arasında çok gidip geldim ama şimdi iyi ki Android den vazgeçmemişim dedim :))

• Umarım yüz tanıma nasıl konulur şeklinde bi haber de yaparsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Bazı sevgililer telefonun içinden geçiyor. Bak üç yıl önce buraya gitmişsin ama bana öyle söylememiştin ile başlayan cümleler... Konu aldatmak değil yanlış anlamayın. :)

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt

dh nin orijinal bir icerik yayinladigini ne zaman gordun? yine bir yerden araklamislardir her zamanki gibi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.