Şimdi Ara

Şifrelerimi Saklayabileceğim Bir iPhone Uygulaması Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone kullanmadan önce Nokia'nın çok eski bir modelini kullanıyordum ve telefonda "m-cüzdan" diye bir bölüm vardı. Bu bölüm özel ve gizli bilgileri saklamak, not etmek için kullanılan ve ancak bir şifreyle girilebilen bir bölümdü. Ben burada şifrelerimi falan saklıyordum ve çok kullanışlı oluoyordu.

Şimdi buna benzer bir uygulamayı iPhone için arıyorum ama bulamadım. Şifreyle girilebilen bir not defteri ya da ajanda gibi birşey diyebiliriz aradığım şeye. AppStore'da ya da Cydia'da olabilir, farketmez. Ama şifrelerimi saklayacağım için crackli bir uygulama değil de orjinal olsa güvenlik açısından daha iyi olur değil mi? Bildiğiniz bir uygulama var mı bu amaca hizmet edecek?..

• Cydia'da "locktopus"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 27 Nisan 2011; 17:20:17 >
  • Teşekkürler Hakan.. Keşke AppStore'da olsaydı, ücretli olmasına bile razıydım.. Telefonum Jailbroken ve Cydia'dan da yükleyebilirim, ancak Cydia'dan indireceğim bir uygulamayı bu amaçla, yani şifrelerimi saklamak için kullanmam riskli midir sizce?..
  • app store da var.

aNote ya da Codebook

aNote un lite sürümü free, full sürümü ücretli.

Full de Lite sürüm de ikisi de işini görür, ancak "Awesome Note" ismindeki bu application, ciddi başarılı..

Sekmelere ayrı ayrı ve/veya programın başlangıcına şifre koyabiliyorsun.

Ekran görüntüsü

Full sürüm linki:
    http://itunes.apple.com/us/app/awesome-note-todo/id320203391?mt=8

Lite (free) sürüm linki:
    http://itunes.apple.com/us/app/awesome-note-lite-todo/id330265490?mt=8

• awesome note kullanıyorum. işimi goruyor.
  • Yeni konu acmayayim dedim burdan sorayim banada fotograflarim ve maillerimi sifreleyecek program lazim bilen var mi?
  • locktopus ile istediğin seye şifre koyabılırsın
    notlara şifre olayı app store da oldugunu bilmiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim AXAPTA, Awesome Note aradığım gibi birşey ve işimi görecek sanırım..

locktopus da oldukça kullanışlı görünüyor, onu da deneyeceğim, teşekkürler Hakan..
  • Merhabalar, bu konuda dünyadaki en iyi uygulama 1Password sanırım. Tweeter in kurucusunun iPad inde bile bu uygulama vardı. Pro versiyonu paypal ve diğer websitelerine ait şifreleri safariye otomatik olarak getiriyordu. Yalnız fiyatı biraz tuzlu, 15 USD civarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

locktopus ile istediğin seye şifre koyabılırsın

locktopus arattırdım applestore dabulamadım yanlısmı yazdınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

locktopus arattırdım applestore dabulamadım yanlısmı yazdınız acaba

Cydia da hocam.
  • telefon jb li ise cydia dan iprotect i indir, sonra bu programla notları şifrele, artık notların içerisine istediğin şifreleri yazabilirsin
  • quote:

tesekkür ederim indirecegim bugun
  • ben yakın zamana kadar 1Password kullanıyordum gerçekten başarılıydı.Ama artık şifreler için appbox pro kullanıyorum en güzeli hepsi bir arada
  • Appbox pro hakkında biraz bilgi verebilir misin umutech? Appstore'de midir Cydia'da mı, ücretli mi ücretsiz mi, ne gibi özellikleri var vb..
  • Birden fazla uygulamayı icinde barındırıyor
    Örnegin; sözlük döviz cevirici,şifre saklama
    Dashboard vb. AppStore da mevcut 2.99 olması lazım fiyatı
  • iprotect i tavsiye ederim arkadaşım, her uygulamaya şifre koyabilirsin, kullanımı çok kolay
  • Merhaba !

1Password Pro yazılımını kullanabilirsin. Aplikasyon hakkında detaylı bir yazı için http://appdelisi.net/iphone/1password-pro
  • ben şifreli notlar için codebook kullanıyorum, gayet memnunum. appstore'da ücretsiz olarak bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomert

ben şifreli notlar için codebook kullanıyorum, gayet memnunum. appstore'da ücretsiz olarak bulunabiliyor.

Ben bunu bir deneyeyim :) teşekkürler konu baya bir eskiymiş :)) güncel olarak da yazabilirim sorumu ; Sadece not larımı şifreleyecek güzel bir program arıyorum teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.