Merhaba ben mezuna kalmış YKS ye sıfırdan hazırlanan bir öğrenciyim. İnternette gördüğüm kadarıyla videolar üzerinden çalışmanın en iyi ve verimli yolu Youtube ve oradaki hocaların anlatımıyla çalışmak. Birçok yerde Doping Hafıza çokta verimli değil onun yerine Youtube çok daha verimli diyen birsürü insanlar var. Hal böyle olunca bende Doping Hafıza dan vazgeçtim gibi hem 24 bin lira. Lakin doping hafızada tek gördüğüm güzel bir şey var "Bire bir canlı soru sorma". Bu durum açıkcası çok ilgimi çekti ve alıp almama konusunda beni ikilemde bıraktı. Acaba Doping Hafıza gibi ama sadece Canlı soru sorma hakkı uygulaması var mıdır. Sırf bu özelliğinden sebep 24 bin lira vermek istemiyorum. Sadece istediğim bu. Bunu sağlayan başka bir uygulama var mıdır? Kunduz diye bir uygulama var ama zannediyorum onda sadece anlamadığımız sorunun fotoğrafını atıp birkaç dakika sonra cevabının geldiği biri içeriği var sadece Canlı bağlanarak soru sorma hakkı yok. Açıkçası Youtube varken birde Doping Hafıza alırsam tam kestiremiyorum ama gereksiz israf olur gibi çünkü youtube varken eğer kendimi biliyorsam doping hafızanın videoları fazlalık olacak ve bakmayacağım. Ayrıca doping hafıza konusunda da tavsiyeleriniz ve bildikleriniz varsa dile yazabilisiniz. Dediğim gibi Doping Hafızadan başka sadece bire bir canlı bağlanarak soru sorma hakkı tanıyan uygulamalar var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.:) |
Bildirim