Kunduz'dan “Ahbap Online Eğitim Paketi” Hediye!
Kunduz & Ahbap İşbirliği ile Depremzede Öğrencilere “Ahbap Online Eğitim Paketi” Hediye!
(Daha çok öğrenciye ulaşması için paylaşırsanız harika olur....)
Kunduz öğrenciye özel soru bankası hazırlayacak
Kunduz soru çözüm uygulaması bu yıl, yapay zekadan yararlanarak, yapılacak deneme sonuçlarına göre, "full paket" üyelerine 2 farklı "Kişiye Özel Soru Bankası" hazırlayarak adreslerine teslim edeceğini duyurdu.
Kunduz 2024-2025 yılında soru çözüm paketlerine "Kişiye özel soru bankası" özelliği ekledi. Ve Kunduz şu açıklamayı yaptı:
"Kişiye Özel Soru Bankaları: Artık yıl boyunca çözdüğün deneme sınavlarında yanlış yaptığın veya boş bıraktığın sorularla eksiklerini tespit ediyoruz. Bu sorulara benzer sorularla sadece sana özel hazırladığımız soru bankalarını yılda iki kere olmak üzere adresine kadar teslim ediyoruz.
Yeterli sayıda deneme sınavı çözüp eksiklerini tespit ettikten sonra Kişiye Özel Soru Bankaları'nı Aralık 2024 ve Mart 2025 aylarında adresine teslim edeceğiz."
2025 YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin Kunduz'un bu özelliğini araştırmalarının faydalı olacağını düşünüyorum.
Çünkü sınava hazırlıkta, öğrencinin sık sık eksiklerini fark edip , ona göre çalışmalarına yön vermesi çok mühim. Sanırım Kunduz'un bu özelliği öğrencinin bu noktada ciddi eksiğini giderecek gibi. Tabi kullanmadığım için yada kullanan herhangi bir öğrenciyle görüşmediğim için net konuşmak istemiyorum. Eğer bu şekilde "kişiye özel soru bankası" desteği alan öğrenciler varsa geçen yıl farklı eğitim firmasından görüşlerini yorumlarsalar çok iyi olur.
2020-2021 Son Yerleşen Adayların Net Karşılaştırması
Bu yıl ki AYT 2021 e benzetiliyor. TYT kolay olsa da... Bu nedenle 2020 ile 2021 yılının son yerleşen adayların net toplamlarının karşılaştırıldığı tabloyu paylaşmak istiyorum. (Salim Hocaya ait..)
TYT-AYT sınavına gireceklere ilaç gibi öneriler!
Hafta sonu girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.
Sınava girecek öğrencilere öğretmenimizden ilaç gibi öneri: "Soruyu kaybet ama süreyi kaybetme"
YKS geometri sorularını es geçmeyin!
Değerli öğrenciler, şimdiden haftaya gireceğiniz 2024 TYT ve AYT sınavlarında hepinize başarılar diliyorum.
28 yıl matematik öğretmeni olarak çok sayıda üniversite sınavında görev aldım. En çok dikkatimi çeken, geometri sorularına öğrencilerin hiç bakmaması.. Hatta hiç unutmuyorum, bir defasında özellikle branşım gereği gözlem yaptım, 20 kişilik sınıfta ya 2 yada 3 öğrenci geometri sorularına kalem oynattı.. Gerisi aman sende zaten yapamam deyip geçti, belki de yapacaklardı baksalardı...
Halbuki ilk 1-2 soru inanılmaz kolay. Üçgende açıyla ilgili temel bilgisi olup daha önce açıyla ilgili biraz soru çözmüş olmak yeterli. Sadece soruların dikkatli okunarak anlaşılması yeterli. Emin olun çok kolay ilk geometri soruları. Öte yandan az yapılan geometri soruları diğer matematik sorularından belki de daha çok puan kazandıracak size.. Ön yargıları çöpe atın. Eğer bu hafta 5-6 gün daha çalışacaksanız geçmiş yıllarda çıkmış ilk geometri sorularının çözümünü inceleyin, ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.. Ülkece geometri sorularına karşı beyni kapatmışız! Bence tek sorun bu...
Geometri de 1 soru sizi binlerce adayın önüne geçirecektir emin olun...KORMAYIN, YAPACAĞINIZA İNANIN..EN AZINDAN SINAVDA SORULA BAKMANIZI ÖNERİRİM!
Bu yazdıklarımı, özellikle tekrar sınava hazırlama planı olan 2025 YKS ye girebilecek olan öğrencilerin dikkate almasını öneriyorum..
İlerlet Canlı Derste %10 İndirim Kuponu
İlerlet.Com Online Eğitim Platformunda paket almaya karar vermiş olanlar için Sepette %10 indirim kuponu paylaşmak istiyorum:
İlerlet %10 İndirim Kupon Kodu: PEKİYİ
Tam emin değilim ama galiba bir süresi vardır.
Ortaokul 5,6,7 ve Lise 9, 10 ve 11.sınıflar için derslere takviye için bunlardan hangisini önerirsiniz. Örneğin uzaktan canlı ders platformları ve buna benzer uzaktan verilen canlı dersler nasıl? Çevremizden soranlara önerebilir miyiz? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bloguma girmeyi unutmuşum:) Tam 19 yıl sonra sürpriz!
Tam tamına 19 yıl önce açmış olduğum, harika, tarihi resimler yüklediğimi fark ettiğim bloguma bakmayı unutmuşum.
2005 yılında açtığım bloguma tesadüfen baktım... Unutmuşum gitmiş...
Ne resimler varmış ama....Resimdekilerden yaşı büyük olanlar vefat etmiş. Çocuk olanlardan da neredeyse anne-baba olmayan kalmamış...
Bu web bizi öldürecek hafıza bırakmadı bende, sizi bilemiyorum ama...
Sonunda bu da oldu.. Kaldı nefes vergisi:((((
"Sanal ya da fiziki ortamda satılan kart, şifre ve kodların Türkiye'de satışı Katma Değer Vergisi'ne (KDV) tabii olacak."
AA Kaynaklı basına yansıyan haberin ilk cümlesi..
Şimdi firmalar ürün satışında müşterilerine indirim kodu ile sürpriz yapamayacak mı?
2028 YKS konuları tamamen değişmiş olacak
2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren 9.sınıflardan başlanarak kademeli olarak yeni müfredat okutulacağı için
2028 YKS (TYT-AYT) konuları tamamen değişmiş olacak. Bakan konuların sadeleştirileceğini, bazı konuların çıkarılacağını söyledi. Buna göre 2028 YKS de konular epey azalmış olacak..
Müfredat açıklandıktan sonra 2025 YKS konuları değişecek mi? soruları ortada cirit atacak ama itibar etmeyin. Çünkü yeni program kademeli 4 yıl uygulandıktan sonra YKS sınav konuları değişecek.
En son 2027-2028 eğitim öğretim yılında 12.sınıflar yeni konulara göre ders görecekleri için 2028 YKS de konular değişmiş olacak.
Meslek: Matematik Öğretmeni
Matematik Öğretmeni |
Emekli olmak üzereyim...28.yıl bitmek üzere.. |
Hayatımda en önemli konu, insanlara saygı duymak ve kişilere, topluma katkı sunmak |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.561 (Bu ay: 909)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar