Şimdi Ara

YKS geometri sorularını es geçmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli öğrenciler, şimdiden haftaya gireceğiniz 2024 TYT ve AYT sınavlarında hepinize başarılar diliyorum.

28 yıl matematik öğretmeni olarak çok sayıda üniversite sınavında görev aldım. En çok dikkatimi çeken, geometri sorularına öğrencilerin hiç bakmaması.. Hatta hiç unutmuyorum, bir defasında özellikle branşım gereği gözlem yaptım, 20 kişilik sınıfta ya 2 yada 3 öğrenci geometri sorularına kalem oynattı.. Gerisi aman sende zaten yapamam deyip geçti, belki de yapacaklardı baksalardı...

Halbuki ilk 1-2 soru inanılmaz kolay. Üçgende açıyla ilgili temel bilgisi olup daha önce açıyla ilgili biraz soru çözmüş olmak yeterli. Sadece soruların dikkatli okunarak anlaşılması yeterli. Emin olun çok kolay ilk geometri soruları. Öte yandan az yapılan geometri soruları diğer matematik sorularından belki de daha çok puan kazandıracak size.. Ön yargıları çöpe atın. Eğer bu hafta 5-6 gün daha çalışacaksanız geçmiş yıllarda çıkmış ilk geometri sorularının çözümünü inceleyin, ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.. Ülkece geometri sorularına karşı beyni kapatmışız! Bence tek sorun bu...

Geometri de 1 soru sizi binlerce adayın önüne geçirecektir emin olun...KORMAYIN, YAPACAĞINIZA İNANIN..EN AZINDAN SINAVDA SORULA BAKMANIZI ÖNERİRİM!

Bu yazdıklarımı, özellikle tekrar sınava hazırlama planı olan 2025 YKS ye girebilecek olan öğrencilerin dikkate almasını öneriyorum..

• Güzel öneri teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.