Şimdi Ara

Kunduz öğrenciye özel soru bankası hazırlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kunduz soru çözüm uygulaması bu yıl, yapay zekadan yararlanarak, yapılacak deneme sonuçlarına göre, "full paket" üyelerine 2 farklı "Kişiye Özel Soru Bankası" hazırlayarak adreslerine teslim edeceğini duyurdu.

Kunduz 2024-2025 yılında soru çözüm paketlerine "Kişiye özel soru bankası" özelliği ekledi. Ve Kunduz şu açıklamayı yaptı:

"Kişiye Özel Soru Bankaları: Artık yıl boyunca çözdüğün deneme sınavlarında yanlış yaptığın veya boş bıraktığın sorularla eksiklerini tespit ediyoruz. Bu sorulara benzer sorularla sadece sana özel hazırladığımız soru bankalarını yılda iki kere olmak üzere adresine kadar teslim ediyoruz.

Yeterli sayıda deneme sınavı çözüp eksiklerini tespit ettikten sonra Kişiye Özel Soru Bankaları'nı Aralık 2024 ve Mart 2025 aylarında adresine teslim edeceğiz."

2025 YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin Kunduz'un bu özelliğini araştırmalarının faydalı olacağını düşünüyorum.

Çünkü sınava hazırlıkta, öğrencinin sık sık eksiklerini fark edip , ona göre çalışmalarına yön vermesi çok mühim. Sanırım Kunduz'un bu özelliği öğrencinin bu noktada ciddi eksiğini giderecek gibi. Tabi kullanmadığım için yada kullanan herhangi bir öğrenciyle görüşmediğim için net konuşmak istemiyorum. Eğer bu şekilde "kişiye özel soru bankası" desteği alan öğrenciler varsa geçen yıl farklı eğitim firmasından görüşlerini yorumlarsalar çok iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.