Şimdi Ara

Toefl sınavında her gün farklı sorular mı soruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toefl sınavına girmeyi düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bişey var toefl sınavı her gün için ayrı mı hazırlanıyor acaba çünkü girenlere paylaşmamaya dair bi yemin mevzusu falan var diye biliyorum yoksa hani her ay için soruların aynı olma gibi bi durumu var mı

bilen varsa lütfen cevaplasın önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırırırı3434 -- 5 Temmuz 2024; 0:53:3 >

• Her gun degisiyor evet, belki gun içinde de değişiyordur o kadarını test etme sansim olmadi
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Gün içinde saatler arası değişip değişmediğini bilmiyorsunuz ama her gün kesin şekilde değişiyor yani değil mi

• dırırırı3434 D kullanıcısına yanıt

Evet

Sizin de deneyimleme şansınız olmuş sanırım öğrenmeye çalışmışsınız zamanında sınav nasıl bi zorlukta sizce ve sorduğunuz arkadaşlarınızla sorular aynı olmasa da zorluk arasında bi fark var mıymış acaba öğrenebildiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırırırı3434 -- 5 Temmuz 2024; 12:24:50 >

Ben cok arkadasi soktum toefla ondan biliyorum, kendim resmi olarak hiç girmedim. Benim zorluk seviyesi vermem pek dogru olmaz bilingualimsi bir sekilde yetistigim icin ama sinava calismamis birisini en cok zorlayacak alan muhtemelen speaking olur cunku formayı asiri unnatural, onden kesinlikle bakilmasi lazkm. Yazilari da saniyorum artik ai a puanlattiklari icin yazmada tek tip yazmak gerekiyor o ariza cikarabilir. Listeningi benim gordugim kadariyla en kolay kismi

Zorluk farki icin, cok net fark gozlemlemedim yorumlardan, dediğim gibi speakingdeki topicler biraz farki yaratiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 5 Temmuz 2024; 12:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Ben cok arkadasi soktum toefla ondan biliyorum, kendim resmi olarak hiç girmedim. Benim zorluk seviyesi vermem pek dogru olmaz bilingualimsi bir sekilde yetistigim icin ama sinava calismamis birisini en cok zorlayacak alan muhtemelen speaking olur cunku formayı asiri unnatural, onden kesinlikle bakilmasi lazkm. Yazilari da saniyorum artik ai a puanlattiklari icin yazmada tek tip yazmak gerekiyor o ariza cikarabilir. Listeningi benim gordugim kadariyla en kolay kismi

Zorluk farki icin, cok net fark gozlemlemedim yorumlardan, dediğim gibi speakingdeki topicler biraz farki yaratiyor bence

Speaking kısmında zaten hani bilimsel bi konu hakkında falan konuşmak cidden çok zorlayıcı bence hele ki hani ingilizce seviyesi orta seviyelerde olan insanlar için

Bi göz gezdirmek lazım demişsiniz acaba nasıl bunun pratiği yapılabilir

İnternette hangi kalıplarla vs yazmak/konusmak gerektiginendair siteler olması lazım.

Bir de ets gre icin practice test veriyordu testi satin aldiginda toeflda da ayni mevzu yok mu?

Toeflı satın aldığımda bana opsiyon olarak sunuldu sadece ücretsiz bi test vs verilmedi ama dediğiniz bu hazır kalıpların olduğu sitelere bi bakmak lazım bildiğiniz bi site var mı acaba

toeflresources diye bir site vardi iyiydi, net bir şekilde veriyordu kaliplari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.