Şimdi Ara

tyt türkçe dil bilgisi için soru bankası çözülür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene 3 tane dil bilgisi sorusu gelmişti. sizce çözülmeli mi?

• Başta çözüyordum sonra bıraktım icimden gelmedi onun yerine paragraf çözdüm dil bilgisinden soru nadir kaciriyorum(gecen yil cozmustum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uupuppup

• 5-10 arasi soru gelir bence hocam. Diger derslerin durumuna gore ayarlarsiniz dil bilgisi gorece kolay ve akilda kalan bir konu.

• Şu çapın föyü gibi bir şey yeter bence 0 değilsen ayrıca ben seni niye hep trollmüşsün gibi hatırlıyorum. Şu yks başvurusu yanlış yönlendiren eleman sen miydin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    çözülmez. 3 tane soru için (sözcük türü - cümlenin ögeleri falan) gereksiz .

kafanda kurup duruyorsan dil bilgisi deneme al vicdanın rahatlasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 soru çıkcağının garantisi nerede?

• doyourenouncesatan kullanıcısına yanıt
    8 soru olsun tamam. sınav okuduğunu anlama üzerine kurulu. paragrafa ağırlık vermek yerine dil bilgisine ağırlık vermek boşa zaman kaybı.

• valla hocam 2 senedir paragraf çözüyorum dil bilgisi olmadan 35 üstü görmek şans hayal işi. ne zaman oturup dil bilgisi çözmeye başladım direk netler hopluyor özellikle limit dil bilgisi soru bankasını tavsiye ederim

• hayatımda kurduğum en garip cümlelerden biri olmuş. ulan karekök :(

• phantomenter P kullanıcısına yanıt
    vallahi hocam temele göre o zaman. ben sözcük türlerine çalışmadım cümlenin ögelerine falan bakmadım. 33-35 civarı geliyor ama bu saatten sonra sb risk işi

• hocam hızlı bitirebilecekse arkadaş bence çözmeli zaten çok zaman alan şeyler değil dil bilgisi günde 3 test alacağı 20 dakika

• dil bilgisinden soru çözmen lazım özellikle karma dil bilgisi sorularını hızlı çözebilmek için.paragrafın garantisi yok fakat dil bilgisine iyi çalışırsan %90 fullersin paragraf çözmek yerine dil bilgisi çözmek daha doğru bence.paragraf çözmenin de seviyen çok kötü değilse geliştirdiğini düşünmüyorum.evde çözdüğü denemelerde paragrafı fulleyenlere bakma sınavda sorulan paragraflar denemelerin 2-3 tık üstü + sınav anı faktörünü de hesaba katınca paragraf kısmı biraz şansa kalıyor o gün gününde olman lazım ama dil bilgisi öyle değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.