Bildirim
3D TYT Türkçe Denemesi Çok mu Zor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçen sene çözmüştüm çok zor olduğunu hatırlamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır zor değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppp
?????????????quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655
Bu mesaj silindi.
Dendiği kadar fazla yanlış soru var mıydı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020
Geçen sene çözmüştüm çok zor olduğunu hatırlamıyorum.
Pardon hocam TYT genel denemesi ile karıştırdım. Arı ve Paraf yayınlarını tavsiye ederim. Dedikleri gibi hatalı soru varsa kitabı değiştirebiliyorsan değiştir.
YouTube yorumlarında görmüştüm hocam ne kadar doğru bilinmez hiç olmadı yanlış soruları direkt doğru kabul ederim zaten. Bölüm denemesi için zorluğu hatırlıyor musunuzquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020
Pardon hocam TYT genel denemesi ile karıştırdım. Arı ve Paraf yayınlarını tavsiye ederim. Dedikleri gibi hatalı soru varsa kitabı değiştirebiliyorsan değiştir.
Bölüm denemesini çözmedim. Diğer bölüm denemelerini çözdüm TYT fen, sosyal, matematik; AYT fen hepsi güzeldi. Bir tek Türkçeyi çözmedim.
bazi sallama sorulari var video cozumlerinde falan paragrafla cok alakasiz seyleri cevap kabul eden ya da sallamasyon cozulen sorular vardi ama onun disinda fena degildi hatirladigim kadariyla seviye olarak da 345in bi tik alti gibi hatirliyorum ama 2020 turkcesiyle karsilastirilabilicek bi deneme yok zaten
Anladım hocam. 345te özellikle dil bilgilerinde çok zorlandığım için onu bir süre kaldırdım bunu çözmeyi planlıyorum ardından 345 i bitiririmquote:
Orijinalden alıntı: Shizu
bazi sallama sorulari var video cozumlerinde falan paragrafla cok alakasiz seyleri cevap kabul eden ya da sallamasyon cozulen sorular vardi ama onun disinda fena degildi hatirladigim kadariyla seviye olarak da 345in bi tik alti gibi hatirliyorum ama 2020 turkcesiyle karsilastirilabilicek bi deneme yok zaten
Anladım hocam. 345te özellikle dil bilgilerinde çok zorlandığım için onu bir süre kaldırdım bunu çözmeyi planlıyorum ardından 345 i bitiririmquote:
Orijinalden alıntı: Shizu
Son 3 denemesi zordu ama 2020ye yaklaşır mı bilemem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Osym denemesiyle Gram alakası yok.
Önceki senelerde Türkçem ortalama bir seviyedeydi bu yuzden bu yıl Türkçeye biraz fazla ağırlık verdim. Piyasadaki birçok tr denemelerini çözdüm desem yalan olmaz ama gel gör ki msü de yapmış olduğum tr neti ile tyt20 de yapmış olduğum net arasinda uçurum var.
(Msü de 39d 1b) tyt20 de 6 boşum var gerisini sen hesap et.
Piyasadaki tr denemelerinin ÖSYM ile bi ilgisi yokkkkk!!! Ama cozduklerim arasindan soyle siralama yapabilirim: (kötünün iyisi)
->Yok lan valla bak dusundum de hiçbiri güzel degilmis.
Bir iki tane tr denemesi al çöz sonra da git dergi falan oku köşe yazıları oku ciddiyim bak osym artik sana edebi-sanatlı paragraflar sormuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topiramat -- 4 Temmuz 2020; 12:5:15 >
Beni çok zorlamıştı. Zordan ziyade kapalı soruları vardı bakıyosun her şık doğru gibi görünüyor hiç bu bana yakın diyebileceğin şık yok. Beğenmemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 4 Temmuz 2020; 12:9:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ciddi zor soruları var. Bazı hatalı sorular olduğunu ben de fark etmiştim çözerken dil bilgisinde fln. Sonlara doğru bayağı zorlaşır
Bu kadar zor olması geliştirir mi peki ?quote:
Orijinalden alıntı: cigerimsoldu
Beni çok zorlamıştı. Zordan ziyade kapalı soruları vardı bakıyosun her şık doğru gibi görünüyor hiç bu bana yakın diyebileceğin şık yok. Beğenmemiştim
Gecen sene bu zamanlar bayağı zorlanmıştım. O kadar.
Bence gereksiz bir deneme pek bir şey katmaz. Ya da alacaksan kırmızıları çözme. Yeşil mavi çözüp bırak kırmızıları baya boştu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 6 Temmuz 2020; 11:6:5 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X