Ünide burs arttırmak için tekrar yks'ye girmek
Dostlar selam, İzmir Ekonomi'de endüstri okuyorum. Okuldan gayet memnunum. ortalamam da yüksek ama sıkıntı şu ki %50 bursluyum ve son söylenen rakamlar gerçekten ailemi zorlayacak cinsten. Sizce 2. sınıfta ortalamayı yüksek tutup aynı zamanda yks çalışılır mı? 30k civarı yapmam gerekecek minimum. Dipnot:Baktım ortalamayla burs arttırılmıyormuş
Endüstri okuyanlar
Öneriniz var mı? Yaptığınıza sevindiğiniz veya keşke yapsaydım dediğiniz şeyler
Hangi endüstri daha iyidir?
46k seçenekler gazi tobb ve izmir ekonomi gibi duruyor (tobb paralı gelir sanırım %50sini çok az farkla kaçırırım)(ekonomi %50)
İzmir Ekonomi üni
Endüstri mühendisliğini istiyorum. (büyük iht tam burslusu gelmez %50 olarak okurum). Genel olarak okuduğum yorumlar hocalar iyi ama öğrenci kitlesi kötü şeklinde. Bu iyi kullanılırsa bir avantaj olabilir mi?
Ne yapmamız gerekli
Arkadaşlar bu ne demek anlamadım ben
Günün şarkısı
Tekrar videosu önerileri
Fundamentals antibiyotik serisi çok hoş bence sizin de varsa öneriniz yazın herkes faydalanır. Alan fark etmez
Türevin olmadığı yerde ekstr
Türevin olmadığı yerde ekstremum olur mu bende kavram yanılgısı var sanırım. Cevap d
Selin hocanın çok iyi birisi olması
Evet bu bir selin hoca reklamıdır. Her ne kadar kendi aptallığımdan dolayı yanlış şeyi alsam da kendilerine yazınca sıkıntıyı giderdiler. Böyle şeyler beni mutlu ediyor
Son ayda hangi netlerde olunmalı
Biraz boş bir soru farkındayım ama yine de merak ediyorum. Sayısal ilk 20k isteyen biri aşağı yukarı kaç net yapmalı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 291
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.647 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 196 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar