Endüstri mühendisliğini istiyorum. (büyük iht tam burslusu gelmez %50 olarak okurum). Genel olarak okuduğum yorumlar hocalar iyi ama öğrenci kitlesi kötü şeklinde. Bu iyi kullanılırsa bir avantaj olabilir mi? |
İzmir Ekonomi üni
-
-
normal vakıf unisi düz apartman değil ama özyeğin de değil bilkent hiç değil
yaz geç derim param olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her üni için devlet vakıf farketmez öğrenci kitlesi tamamen çalışmaya odaklı başarıya odaklı olmayan bir kitle olacaktır.
-
2 tane endüstri müh tanıdığım var ordan mezun. İyi durumdalar ikisi de.
Birçok firma sahiplerinin el birliğiyle kurulmuş bir üniversite sanayisi çok geniştir iş imkanın büyük ölçüde artar bilmeden yorumlamayın bana kalırsa
-
teşekkürler. tobb gelmezse burayı yazarım gibi hem okul dibimde olucak
-
Hocam geçen sene burslusu 38k ile kapatmış iyi bir sıralama olduğunu düşünüyorum ama %50 si 110k civarı tabi burssuzu da var. Tabii ki pelinsu berkecanlar da olacak ama bence de bulunur kafa dengi biri
-
Tam ortamcı mekanı olmuş diyenler var, iyi araştırmakta fayda var.
ben de böyle duyduğum için şüpheye düştüm ama buradaki yorumlar daha iyi yönde .Tercih dönemi öğrencilerden de bulup konuşmaya çalışacağım
-
Hocam naptiniz yazacak misiniz ekonomiyi
Okul gezisine gittiğimizde kapısında lambolar falan vardı tam bir parayla diploma alınan okula benzetmiştim ama bilemem eğitimi nasıldır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X