Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mi Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi mi?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. İzmirdeyim ve ikisinden birisine gideceğim. Hangisi olacağına karar veremiyorum. Yazdığım yerlerde okuyanlar yada tanıdığı olanlar yardımcı olabilir mi?

Edit: Bu bilgiyi yeni tercih yapacak arkadaşlara yardım amacıyla veriyorum çünkü tercih dönemimde bana yardımcı olabilecek böyle başlıklar bulamadım. Tercih yapacak olan üniversite adaylarına hep beraber yardımcı olalım. Yaşar Üniversitesi'nin Hukuk Fakültesi'nde okuyorum. Yaşarı tercih ettim çünkü hukuk fakültesi olarak ekonomiden daha iyi bir eğitim veriyor. Ayrıca ekonomi üniversitesinde hukuk bölümü yeni açıldığı için güvenemedim. Yaşarsa hukuk fakültesinde mezunlarını verdi ve oturmuş bir fakülte. Ekonomi hukuk fakültesi ileride yaşar hukuk fakultesine rakip olabilir ama daha bunun için çok erken. ayrıca ekonomi gibi anasının gözünde değil, ulaşımı çok kolay. kampüs olarakta ekonomi ile aynı büyüklükte kampüse sahip. selçuk yaşar kampüsüne yapılan ek bina ile ekonomiden daha büyük bir kampüse sahip diyebiliriz. öğrenci kulüpleri olarak ekonomiyi bilmiyorum fakat kendi okulumun bu konuda cok aktif olduğunu söyleyebilirim.

izmir´de tercih edilecek hukuk fakülteleri arasında sıralama şu şekilde olmalı;

1) yaşar üniversitesi hukuk fakültesi
    2) izmir ekonomi üniversitesi hukuk fakültesi
    3) dokuz eylül üniversitesi hukuk fakültesi

gediz üniversitesi hukuku fakültesini yazmamamin sebebi ise farklı bir kulvarda yarışıyor olması. izmir üniversitesi hukuk fakültesini yazmamamin sebebi ise tercih edilmeyecek kadar kötü bir üniversite olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 26 Kasım 2013; 19:30:02 >

• Cogu arkadasim ekonomiyi tercih ediyor. izmirlilere gore ekonomi>yasar yani izmirlilere gore olmasa bile butun cevremdekiler boyle dusunuyor ama benim bi fikrim yok. ugur ders. bi ogretmen yasar icin adam son sinifta carpim tablo. bilmiyo yasarda muhanedislik okuyo diye dalga geciyodu.ekonomiye gidenlerde gayet memnun bide yasarin burs kesme konusunda populer oldugu duydum. bu universitede okuyanlar daha yardimci olur ben milletten duyduklarimi gorduklerimi anlattim basarilar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun diyelim, hukuktan biri olarak diyebilriim ki yaşar hukuk>ekonomi hukuk yanılmıyorsam ekonomi fakülteyi geçen seni filan açmıştı en azından bizim üniversite hukukta daha tecrübeli.ben de geçen sene bu ikilemdeydim, yaşar'ı üst sıraya yazmıştım.
  • ekonomiye yerlestım ben 3 . dıl zorunluymus yurtu 10 mılyarmıs resmen rezıllık pısman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Hayırlısı olsun diyelim, hukuktan biri olarak diyebilriim ki yaşar hukuk>ekonomi hukuk yanılmıyorsam ekonomi fakülteyi geçen seni filan açmıştı en azından bizim üniversite hukukta daha tecrübeli.ben de geçen sene bu ikilemdeydim, yaşar'ı üst sıraya yazmıştım.

Bende aynı senin gibi düşündüğüm için yaşarı üst sıraya yazdım. Pişman olmam umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott23

ekonomiye yerlestım ben 3 . dıl zorunluymus yurtu 10 mılyarmıs resmen rezıllık pısman oldum

yurtta kalma sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

ekonomiye yerlestım ben 3 . dıl zorunluymus yurtu 10 mılyarmıs resmen rezıllık pısman oldum

yurtta kalma sende

ev kıraları 1 mılyar cıvarı nerede kalıcaz
    ılk yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yurtta kalma sende

ılk yıl

ilk yılda olsa ev arkadaşı bulunur eve çıkıyorum.com var yaz oraya gider tanışırsın. 3 kişi olursanız ayda en fazla 400 düşer evin rahatlığı cabası. "ilk yıldan eve çıkılmaz kimseyi tanımıyorum" geyiğini geç üniversiteye başladınız azıcık atılgan olun

• quote:

quote:

quote:

ılk yıl

Sen de o cevrede oturma izmirde yaşıyorum 1000 lira kirası olmayan ve temiz olan bir sürü semt var. Öğrenci kartı cıkardıgında da ulasım 1 lira.
  • ben ılk yıl orta kalıtede evi 900 lıraya ayarladım
    okula yakın zor bulmak uzaklarda baya ev var tek otobusluk ama otobus rezıllık gıbı gozuktu gozume
  • quote:

ben ılk yıl orta kalıtede evi 900 lıraya ayarladım
    okula yakın zor bulmak uzaklarda baya ev var tek otobusluk ama otobus rezıllık gıbı gozuktu gozume

Nesi rezillik acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.