Şimdi Ara

Biyoloji Portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene buradan çalışıyordum çok da memnundum gerçekten süper detaylı akılda soru işareti bırakmayan bir site fakat Aras hocanın müfredat videosunu izledikten sonra azımsanmayacak detayların değiştiğini gördüm. Şimdi sakata gelmeyelim biyoloji portalı ile çalışırken ? Sadece Aras hocanın demesiyle değil mesela biyotik tyt biyoloji sb çözüyordum fakat bazı şeylerin benim biyoloji portalı k.a'sından farklı olduğunu gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu çok üzücü olur. Müthiş konu anlatımları vardı.
  • Geçen ay biyoloji portalı ile tam anlamıyla çalışmak üzerine karar almak için MEB kitabı ile karşılaştırmıştım. Eksiksiz ve daha anlaşılır özetlemişler.

O hoca bu hoca dedi diye hareket etmeyelim. Eğer değişiklik söz konusu ise sitede karşılaştırırsın kitapla eksikse kitaptan devam edersin. Ben yarın bakacağım genden proteine konusuna editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemCetin16

Geçen ay biyoloji portalı ile tam anlamıyla çalışmak üzerine karar almak için MEB kitabı ile karşılaştırmıştım. Eksiksiz ve daha anlaşılır özetlemişler.

O hoca bu hoca dedi diye hareket etmeyelim. Eğer değişiklik söz konusu ise sitede karşılaştırırsın kitapla eksikse kitaptan devam edersin. Ben yarın bakacağım genden proteine konusuna editlerim.

bekliyoruz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.