Şimdi Ara

Organik Kimya Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palmenin organik kimya fasikülünü çözmeyi düşünüyorum çözenler kitap hakkında fikirlerini belirtebilirlerse sevinirim palme dışında organik için kaynak tavsiyeniz varsada benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
    İyi akşamlar arkadaşlar kolay gelsin.

• Merhaba apotemi modern kimya çözdüm ben sadece organik değil elektirik ve kimya da var içinde bu iki konuyu gerçekten çok nadir kaçırıyorum deneme de artık bana çok faydası oldu video çözümleri de gayet iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın organik tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogannbulbill

Merhaba apotemi modern kimya çözdüm ben sadece organik değil elektirik ve kimya da var içinde bu iki konuyu gerçekten çok nadir kaçırıyorum deneme de artık bana çok faydası oldu video çözümleri de gayet iyiydi
    Merhaba,teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak0-

Aydın organik tabiki
    Diğer kaynaklardan artısı neydi acaba bahsedebilir misiniz
  • Aydın organik diyen bi arkadaş var da aydının soruları gereksiz zor. Bazı konularının soruları mükemmel fakat ÖSYM nin organik kimyada şuana kadar asla sormadığı ve sormayacağı şekilde sorular çok var içinde. Yine de sen bilirsin tabi

• Palme yeterli olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RetroXMann kullanıcısına yanıt
    Aydın ve palmeyi ben birlikte çözüyorum aslında önden palme ardından aydın gerekirsede orbital. Zorlayabilen sorular aydından geliyor ama tabi aşırı kasıntı soru yok diğer konularda. Ama orgamniği ilk defa düzgün çalışacağım o yüzden bilemedim
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Tamamdır,teşekkür ederim
  • Aydın aldım çözüyorum ama sen alma
    Çap veya palme alabilirsin bende onlar da var
  • Sussai S kullanıcısına yanıt
    Kısaca bahsedebilir misin neden almamam gerektiğinden
  • apiha A kullanıcısına yanıt
    Ya soruları çok kasıntı konu anlatımı alkanlardan sonra çok kötü gibi gibi istersen özelden içinde resim atıyım
  • apiha A kullanıcısına yanıt
    Aşırı zorluğu yok kanka ya gözünü korkutmasınlar. Videosunu dinleyip notunu aldıktan sonra her şeyi çözebiliyordum(1 hafta ch4 ü açıp adlandırmaya çaliştım seviyem ordaydı yani öyle düşün,hicbir bilgim yoktu)
  • Aydının fasikülünü ben çok beğenmiştim aklıma takıldığında açıp bakmak da iyi oluyor. Onun dışında hız ve renkinki de fena değil
  • Apotemi Modern Kimya ve Aydın Kimyayı birleştirerek halledilir diye düşünüyorum en azından ben öyle yapacağım  

• Aydın tartışmasız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.