Dostlar eylemsizlik momenti ve dönme kinetik enerjisi içeren aynı mantıkta iki soru var bi kaç ince trick var sorularda çözemedim bir de sizde bakar mısınız acaba?
Arkadaşlar selamlar. Geçen yıl ACİL in lti denemelerine ait bir kitap var. Sorularını az çok inceledim kabaca ve beğendim. Sorun şu ki neredeyse hiç bir sitede satılmıyor. PDF i var fakat yarım yamalak hepsi var mı o belli değil. Bir tane site buldum onda da alıp almamak arasında kaldım güvenemediğim için. Sizce siparişini vermeli miyim? Kitabın resmini de aşağı bırakıcam hatta forumda konuları mevcut Donanımhaber ACİL LTİ deneme diye yazdığınızda çıkıyor.
Kitap bu arkadaşlar belki bileniniz vardır. Sitenin adını da yazıcam ama reklama girer mi bilmiyorum bir tane site işte başka da stokta olan görmedim satan bir site bulamadım. Reklama girmiyorsa aydınlatırsanız yazıcam siteyi linkini atıcam
TYT Fen Deneme Önerisi
Dostlar bu uzaktan eğitimin başlamasıyla birlikte seri tyt fen denemesi çözüp eksiklerimi kapatmayı amaçlıyorum piyasadaki 20'li 25'li vs. fen denemeleri oluyor onlardan almayı düşünüyorum. Tecrübesi olan, daha önce çözüp beğenmiş olan varsa yayın önerisi yapabilir mi? Çok kolay da olmasın abartı zor da olmasın orta zor iyidir. Bu arada tek tek fizik kimya biyoloji şeklinde de olabilir hiç önemli değil sadece tyt fen adına kaliteli yayın önerisi istiyorum teşekkürler şimdiden :)
TYT Netlerim çok değişken?
Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi TYT netlerim sürekli değişiyor stabil tutamıyorum :/ Sıkıntıyı tam olarak açıklamam gerekirse mesela bazen türkçeyi çok yüksek yapıyorum 37-38 net civarı ama fen ve sosyal çok kötü geliyor 10-10 yaptığım oluyor yarı yarıya bu şekilde dengeliyorum bazen de tam tersi oluyor bir türlü tüm derslerin iyi geçtiği bir sınav olmadı ya. Konuları genel hatlarıyla biliyorum fakat özellikle fende biraz ayrıntı ve yorum içeren soru geldiği zaman takılıyorum ne yapmam gerek sizce mesela feni sıfırdan mı almalıyım ? 85 net barajını bir türlü geçemiyorum bazen 80 bazen 75 bazen 85 bu şekilde dalgalanıyor. Sadece bi kere sınav baya kolay olmuştu onda 93.75 net yapmıştım ama cidden kolaydı. Ne önerirsiniz feni 0'dan mı almalıyım yoksa denemeler üzerinden yanlışlara yürüyüp mü net arttırmaya çalışayım mesela ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.568 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar