Şimdi Ara

TYT Netlerim çok değişken?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi TYT netlerim sürekli değişiyor stabil tutamıyorum :/ Sıkıntıyı tam olarak açıklamam gerekirse mesela bazen türkçeyi çok yüksek yapıyorum 37-38 net civarı ama fen ve sosyal çok kötü geliyor 10-10 yaptığım oluyor yarı yarıya bu şekilde dengeliyorum bazen de tam tersi oluyor bir türlü tüm derslerin iyi geçtiği bir sınav olmadı ya. Konuları genel hatlarıyla biliyorum fakat özellikle fende biraz ayrıntı ve yorum içeren soru geldiği zaman takılıyorum ne yapmam gerek sizce mesela feni sıfırdan mı almalıyım ? 85 net barajını bir türlü geçemiyorum bazen 80 bazen 75 bazen 85 bu şekilde dalgalanıyor. Sadece bi kere sınav baya kolay olmuştu onda 93.75 net yapmıştım ama cidden kolaydı. Ne önerirsiniz feni 0'dan mı almalıyım yoksa denemeler üzerinden yanlışlara yürüyüp mü net arttırmaya çalışayım mesela ?

• mezunsan bastan al 12 isen yanlışlara yürü bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehanoze

mezunsan bastan al 12 isen yanlışlara yürü bence

12 yim hocam çalışmaya başlayalı 2-3 ay oldu yani kurumda düzenli denemelere girdiğim süre zarfı 2-3 ay. İlk başlarda 65-70 net civarı çıkarıyordum şuan 80 barajında tıkandım yükselmiyor sanırım yükseldikçe zorlaşıcak netin artması. Dediğin gibi denemelerdeki yanlışlara teker teker dönüp bakmak mantıklı. Coğrafya için ne yapmalıyım onu da tam bilmiyorum 2-3 tane konuya çalıştım bunlar boğazlar ve kanallar atmosfer tabakaları ve izohipsler bunlar dışında çıktığı zaman tutturamıyorum tek tek bakmaya da zaman ayırmak istemiyorum açıkçası

• RetroXMann kullanıcısına yanıt
    Coğrafya'ya daha bakmayın. İzohipsler, nüfus piramitleri, genel kültür sorularını yapsanız yeter. Dünya'nın şekli, yer şekilleri vs. hep ayrıntılı bilgilerdir; sona bırakın.

• RetroXMann kullanıcısına yanıt
    coğrafya için boş zamanlarınızda "erhanhocailecografya" kanalının kamp videoları var tyt icin ben onları izleyerek fullemistim ancak sınavda da kolay çıkmıştı MSÜ ve TYT yi onun sayesinde fullemistim ama dedigim gibi kolay çıkmıştı bir bakın deneyin beğenmezseniz zaten izlemezsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.