Şimdi Ara

Tyt de soru bankası çözmenin mallık olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu tyt biyodan 1 tyt fizikten 1 tyt kimyadan 1 tyt Türkçeden 1 tyt mattan 1 soru bankası bitirdikten sonra anladım özellikle Türkçe ve fen için tyt de soru bankası çözmek aşırı zaman kaybıymış çünkü hala 75 netteyim test kitabı yerine deneme ile tyt de çok daha iyi netller yapılır keşke o kadar tyt fen çalışacağıma ayt mat çalışsaydım şimdi ayt biterdi neredeyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hangi kitapları cözdügünü yazarsan yorum yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 biyo palme kimya palme fizik aydın mat puan yayınları Türkçe. Tyt fen için soru bankası çözmeyi hiç tavsiye etmiyorum özellikle tyt ile alakası yok onun yerine konu çalışıp branş deneme çözmek çok daha akıllıca olurdu Türkçe de aynı şekilde mat için 1 tyt soru bankası çözülmeli ama

• Yani kanka 1 dersten 4 tane kitap almışsın oha bu arada

• türkçe bir tane soru bankası ideal fizik içinde 1 iyi ama diğerlerine çok bişi sölemicem

• Her dersten 1 kitap hocam

• Ben fizik için 3 tyt kitabı çözdüm
    Biyo kimya da en az 2 ser olmali
    Tyt mat için 6-7 olmali
    Sinavda hepsini fullemedim tabi ama vakit varken çözmek gerekli bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arsenale basmayın kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ikisi de gereksiz kesinlikle Türkçe için dil bileğisin+deneme+paragraf, fen için konu çalışma+fen branş deneme yapmak çok daha mantıklı geliyor. Benim gibi fenden her ders için 1 kitap çözmek 2 ayını alıyor neredeyse. Ben böyle yaptığım için pişmanım ayt konularım eğer yetişmeyecekse sırf tyt ye fazla ağırlık vermemden olacak

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Ben seni çözemedim knk bi 12 yim diyorsun bi tıp okuyorum diyosun bi diş okuyorum diyosun

• Şöyle saçma sapan konular açmayın ya milletin kafasını bulandırıyorsunuz.
    Hayır, gerektiği kadarınca çözmelisiniz

• Kanka şimdi sana soru bankasının neden gerekli olduğunu problem üzerinden örneklem vericem elimdeki çeşitli soru bankalarını alıyorum fasikül gibi bir şeyde birleştiriyorum her gün düzenli olarak çözüyorum simdi ben bunu yapmadığımı farz et deneme cözdügümü düşün eee bir deneme 10 tane problem var yok pratikligimi bakış acımı nasil geliştircem o yüzden her ders mantıklı bir şey şekilde soru çözümü ve pratik artırmak için deneme cözmen gerekir

• Öğrenci kartimi atiyim sorun kökünden çözülsün bence

• Bu işin kilit noktası eyüp b izlememek

• insanlar fikir beyan edemeyecek mi

• Fikir beyan edebilir lakin karşısındakini yanlış yönlendirmeyip hakaret etmeden. Siz hakaret etmeyi de fikir beyan etmek olarak değerlendiriyorsanız kafa yapınızı değiştirmenizi tavsiye ederim

• Knk matta 1 tane çözmek idealdir tyt için zaten ama diğer derslerden soru bankası çözmek inan şu an malca geliyor bana konuyu güzelce çalıştıktan sonra branş deneme, genel deneme pratiği yapmak en akıllıca taktik çünkü tyt pratiklik ve hız isteyen bi sınav aşırı bi zorluğu yok adı üstünde “temel yeterlilik sınavı’’ keşke bunu daha önce farketseydim de bu kadar tyt çalışacağıma ayt kassaydım mk pişmanım valla

• Demir gibi temel yoksa sb çözmemek mallık

• metin problem zorluğu ney. hangi fasiküllerden sonra çözdün

• Sadece mat için çözülebilir Türkçe için paragraf+deneme diğer dersler için de sadece deneme gayet yeterli çünkü çıkan soru tipleri hep aynı eğer 2 ayımı tyt fenden her dersten 1 soru bankası bitircem diye heba etmeseydim ayt mat bitmişti şimdi

• Kanka galiba benim normal hesabı engellemişsin benim için önemli değil ama bir şey sorcam edebiyatta konunda gördümde neden edebiyatta neden tiyatro çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordEmircan13 -- 29 Ocak 2022; 20:5:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.