< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curie_ -- 19 Şubat 2023; 1:11:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 Ayda derece yapılır mı

-
-
Hedefinin peşinden koşmak yerine gerçekleştirmeye bak. Ben mümkün olduğunu düşünüyorum eğer bahsettiğin gibi ekstrem koşullarda ders çalışırsan. Bende mezunum, Ağustos gibi çalışmaya başladım 10 saat ile şu aralar düzenli 14 saat çalışıyorum ancak uyandıktan dakikasına kadar mükemmel yönetmeliyim ki zamanımı yoksa çıkmıyor o süre. Sayısal 570 bin yaptım bende. Netlerim şu aralar 105+ TYT 70 civarı AYT var ki 2. dönem çıkartıldığı için 75 civarı varsayabilirim sanırım. Üstüne sağlamlaştırmam gereken tek PKOB kaldı gibi onda da Acil fasikülü aldım gelmesini bekliyorum.
-
200k'dan sonrasını okumadım, hayır.
-
Keşke okusaydın dostum, görücez :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şuana kadar tyt yi iyi çekmişsiniz çalışma temponuz da gayet iyi gözüküyor ayt konu çalıştıkça artar bende bu civardayım ve yapacağınızı düşünüyorum
Tebrik ederim gayet iyi gitmişsin ayt adına herhangi bir tavsiyen var mı
Tesekkür ederim, başaracağız
2021de sayda 180k yaptım tekrar sınava girmeyi düşünüyom hedefim 60-70k yarından itibaren çalışmaya başlıcam tyt ve aytde nasıl bu kadar geliştiniz sizin şuanki netler benim için yeterli gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağustostan beri her gun 8 saat çalıştım. 8 saat cok uzun bir sure degil şuandan itibaren 10-12 saatlik bir çalışmayla bu konuma gelebilirsiniz. Bana en çok yardımcı olan şey her gün devamlılıktı.
Hemen hemen bütün gun çalıştım, tyt mat denemesi + ayt fen cekap + ayt biyoloji full tekrar + tyt turce dil bilgisi çözümü. Yarın mola sürelerimi daha kontrollü yapmaya çalışacağım. Ayrıca uzun suredir ilk defa tyt denemesi olacağım artık 100+ gelmesini umuyorum. 4-5 saatlik uyku surelerine de vucudumun nasıl tepki verdiğine bakacağım
Belirli bir yere gelmişsin zaten daha önerim yok. Sürekliliğin önemli olduğunu sende biliyorsun ona dikkat et sadece. Beynim yorulmaz kendime inanıyorum diyorsan saati arttır devam et.
En Beğenilen Yanıtlar

Hedefinin peşinden koşmak yerine gerçekleştirmeye bak. Ben mümkün olduğunu düşünüyorum eğer bahsettiğin gibi ekstrem koşullarda ders çalışırsan. Bende mezunum, Ağustos gibi çalışmaya başladım 10 saat ile şu aralar düzenli 14 saat çalışıyorum ancak uyandıktan dakikasına kadar mükemmel yönetmeliyim ki zamanımı yoksa çıkmıyor o süre. Sayısal 570 bin yaptım bende. Netlerim şu aralar 105+ TYT 70 civarı AYT var ki 2. dönem çıkartıldığı için 75 civarı varsayabilirim sanırım. Üstüne sağlamlaştırmam gereken tek PKOB kaldı gibi onda da Acil fasikülü aldım gelmesini bekliyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X