Bildirim
10.000 bakımı ve 20.000 bakımı bir arada yapılır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Nasıl yani aracı alalı 1 sene oldu, 10binde bir bakımı vardı ve siz bakım yaptırmadan 25bin km mi yaptınız? -
İkinci el araç aldım fiat merkezinde sadece 20.000 bakımı görünüyor. İlk 10.000 bakımının özel serviste yapılıp yapılmadığını veya yetkili serviste eksik girildiğini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Merkezi aradım 10.000 eksik görünüyor. -
Anladım, ancak geçmiş sahibi veya sahiplerinden öğrenebilirsiniz o zaman. İlk 10bin bakımında değişenler zaten motor yağı, yağ filtresi, polen filtresi gibi her bakımda değişen şeyler olduğu için bundan sonraki bakımda ekstra bir şey yaptırmanıza gerek olmaz. Araba bakım yaptırılmadan kullanıldıysa o biraz kötü olmuş olabilir ama çok olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum şahsen. -
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Zaten expertiz raporları gayet iyiydi. 20.000 bakımı da yetkili merkezde gayet güzel yaptırılmış. Belki de 10.000 bakımı sisteme girerken bir yanlışlık olmuştur. 33.000 binde araç çok şükür bir sıkıntı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X