Bildirim
ACİL MATEMATİK Mİ BİLGİ SARMAL MI? [AYT]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

ACİL MATEMATİK Mİ BİLGİ SARMAL MI? [AYT]
(En Son Oy Tarihi: 22.12.2020)
Giriş
-
Kaf + Apotemi yaptıysan Sarmal'a gerek yok bence Acil'i de çözersen sınavda bi soru da sen yazıp çözersin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de acil düşünüyorum hocam ama yine de danışmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarmalda örneğin ltide apotemi zorluğunda 5 soru yoktur hocam. Acili bilmiyorum. -
hocam çözdün mü sarmalı? :D bana kalırsa apoteminin maratonu hariç hiçbir zorluğu yok fakat sarmalda gerçekten zor ve kaliteli sorular olduğunu düşünüyorum ben de fasikülleri bitirdim 345 bitirdim üstüne sarmal çözdüğüm halde söylüyorum bunu
Bence sarmal biraz daha orta seviyeye hitap ediyor ben çözdüm onu
Hocam siz sarmal ve acil haricinde başka bir kaynak öneriyorsunuz herhalde?
Acili çözdünüz mü hocam?
Kıyaslamak için söyledim. Karekök ayt mat alabilirsin, yoksa sarmal da güzel de zorluğu açısından sizin seviyenizin altında kalır. -
Ben de çözdüm hocam, bana niyeyse öyle gelmedi
Apotemiyi incelemiştim, çözmedim. Siz daha iyi bilirsiniz o zaman hocam. Yanlış bilgilendirmeyeyim. -
Anladım hocam karekök ayt mat nasıl? Klasik sorulardan oluşuyor diye biliyorum da o yüzden acil daha mantıklı gibi
Çözmedim hocam -
Evet klasik sorulardan oluşuyor da ayt de klasik sorulardan oluşuyor hocam. Bir şey değişmedi ki. Adamlar kendileri dediler lys gibi olacak diye. 40 sorunun 1'i güncel diyebileceğimiz şekilde farklı soruldu(log sorusu), birden habersiz sınavı tyt gibi bir şekle çevireceklerini sanmıyorum.
Karekök ayt için bir başyapıttır -
Adam gibi adam karekök ayt
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X