Şimdi Ara

Biyoloji mi Kimya mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışan dostlarım hepinize iyi akşamlar matematiği çok güzel bir şekilde ilerletmeye devam ediyorum ama inanın şuan ayt ye girsem hiçbi şekilde fen sorusu işaretleyemem

Bilir kişilere sormak istiyorum bugünden itibaren çalışmaya başlayan biri için biyolojide mi daha kolay 8-10 net yapar kimyada mı?

Teşekkürler şimdiden değerli cevaplarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ikisini birlikte calissana neden ayiriyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ay var biyo kimya full cekersin calis sadece

• ikisi de yetişir bence ve biyoloji de TYT yi hallettiysen AYT de pek bir şey kalmıyor
  • 4 ayda biyo kimya full fizik 5 net gelir çok rahat

• Arkadaşlar günde 4 saat çalışıyorum anca zaten 2 saati matematiğe gidiyor kimya ve biyoloji nasıl yetişsin kimya temelim 0 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: hienko

Arkadaşlar günde 4 saat çalışıyorum anca zaten 2 saati matematiğe gidiyor kimya ve biyoloji nasıl yetişsin kimya temelim 0 😄
    çalışma saatini arttırabilirsin mesela ama çok ısrar ediyorsan martı biyolojiye nisanı kimyaya ayırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biyoloji daha iyi ama kimyaya da bakmalısın
  • idealistbunnyy İ kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman kimya temelim yok ayt kimyada net yapabilmem için hangi konudan başlamalıyım

• Arkadaşlar tamam ayt kimya da çalışcam ama hiç temelim yok tyt için de. Ayt kimyada net yapabilmem için hangi konudan başlayayım?

• Kimya daha mantıksal kolay derstir bana göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hienko

Peki o zaman kimya temelim yok ayt kimyada net yapabilmem için hangi konudan başlamalıyım
    tyt kimya çok kolay bir konu baştan başlamalısıın konular birbirleriyle çok bağlantılı TYT kimyada öğrendiğin her şey AYT nin temelini oluşuruyor,fakat biyoloji kimya kadar birbiriyle bağlantılı değil
  • Tyt de çalışmalıyım yani. Tamam

• Şimdiden ders elemeyin.Ben ayt fene yeni başladım sayılır.Ayt fizikte biraz ilerledim.Hedefim ayt fizik 8 kimya 10 biyoloji 10 net.Kendinize inanın.
  • Ayt fene yeni başlaman normal ben fene direkt başlamadım bi biyolojiye o da canlıların temel bileşenlerinden 😀😀 bekir avşar. Biyolojiden 6-7 kimyadan da 6-7 net yapmak istiyorum ama kimya zor gibi geliyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.