Şimdi Ara

Biyoloji Palme mi Okyanus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyoloji için palme mi okyanus mu almalıyım sizce? Hangisi daha iyi anlatıyor? 11.sınıfım hem soru kitabı hemde konu anlatımı düşünüyorum.

• Palme kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Palme kesinlikle

Palme harici başka ek kitap almama gerek var mı biyoloji için? Konu anlatımı ve soru kitabı yeterli olur mu? Fizik ve kimyasını kullanıyorum gerçekten çok güzel ama hoca okyanusu tavsiye ettiği için kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Master

quote:

Palme kesinlikle

Palme harici başka ek kitap almama gerek var mı biyoloji için? Konu anlatımı ve soru kitabı yeterli olur mu? Fizik ve kimyasını kullanıyorum gerçekten çok güzel ama hoca okyanusu tavsiye ettiği için kafam karıştı.

Valla hocam ben senin yerinde olsam direk palme a-b ygs lys konu anlatımlı kitap alırım yanına bir de ygs lys soru bankası alırım. Fdd olabilir birey gelişim c olabilir bilfen olabilir

• Biyoloji için palmeden sakın şaşma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Master

quote:

Palme kesinlikle

Valla hocam ben senin yerinde olsam direk palme a-b ygs lys konu anlatımlı kitap alırım yanına bir de ygs lys soru bankası alırım. Fdd olabilir birey gelişim c olabilir bilfen olabilir

Birde biyoloji müfredatı değişmiş, hoca acele etmeyin alacaksanız filan dedi, sadece insanı görecekmişiz. Yeni basım olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Kırtasiyede incelediklerim hep 2015 yazıyordu.

• -Master kullanıcısına yanıt
    yeni basımların genelde yüzü değişiyor sitelerinden takip edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macella

yeni basımların genelde yüzü değişiyor sitelerinden takip edebilirsiniz.

Biyoloji Palme mi Okyanus mu?

Bu yeni yayın mı? Mat, Fizik, Kimya olanı da bu şekilde kapak, kimya harici 2015 yazıyor, kimyada 2016 yazıyor.

Benim aldıklarımın kapağı böyle kitabın bandrolünde 2016 yazıorsa sıkınti olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyoloji ve kimyada palme en iyisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altıüstünick

Benim aldıklarımın kapağı böyle kitabın bandrolünde 2016 yazıorsa sıkınti olmaz

Matematikte aldığım 3 kitap (Fem ka, esen 3 renk, palme sb) 2015 yazıyor sıkıntı olur mu tekrar almak istemiyorum :( Konular aynı gibi geldi bana.
    olur tabiki 2016 yazanı alın ve yeni eklenen çıkarılan konuları öğrenin kitapta var mı yok mu kontrol edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.