Motor arızası citroen
merhabalar araç zaman zaman motor arızası ışığı açıyor zaman zaman kapatıyor. Motor arızası ışığı yaktığında kontağı kapatırsam araç tekrar marş basmıyor direk marş motoruna elektrik vermiyor.
Motor arızası yandığında araç bilgisayara bağladığında hava debimetresi arızası veriyor ama debimetre görevini yapıyor motorda çekişte herhangi bir problem yok
klima kullanırsam motor arızası sürekli yanıyor, kontak açmama problemi sabah ilk çalıştırmada olmuyor genelde araç sıcakken kontak açmak istediğimde bu problemi yaşıyorum.
bu sorunun sebebi hakkında fikri olan var mı ?
Solidworks Basic Lastik Tasarım İhtiyacı
merhabalar lastik dişli modelleme yapmaya çalışıyorum , yeni öğreniyorum bir kaç kenar yumuşatma problemi yaşadım . Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Arkadaşlar kabataslak üç aşağı beş yukarı yan sanayi parçalarla ne kadara toplanır? Yurtdışındayım türkiyedeki piyasalardan pek haberim yok o yüzden bi fikir edinmek istiyorum. Kasko yok cepten yaptırılcak.
1.4 hdi aracımı 2 saat kadar klimalı kullanıp stop ettikten sonra yarım saat içinde tekrar kontak vurursam motor arızası diyip motoru çalıştırmıyor. bi süre bekledikten sonra kontak vurunca motor çalışıyor, şehiriçinde yarım saatlik kadar klima kullandığımda böyle bi sorunla karşılaşmıyorum.
klima sisteminin motor arızasına sebebiyet verecek bağlantısını bulamadım
fikri olan var mı acaba
300 km önce valeo baskı balata takıldı aracıma (2011 c3)
ortalama hız 22km/h
yakıt tüketimi 6.2 litre
tüketime etki edecek her şeyi kontrol ettim anormal bi durum yok ama tüketim bana fazla geldi , son dönemdeki havaların soğumasına bağlıyorum biraz ama sizce tüketim nasıl ?
ayrıca baskı balata değişiminden sonra debriyaj yumuşamıştı son 100/150 km’dir tekrar sertleşmeye başladı bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
Ön Çapraz Bağ Yırtığı Moralim bozuldu
Merhabalar fitnessla ilgileniyorum geçtiğimiz ay bacak antrenmanından sonra gece Halısaha maçına gittim o gün hiç bi acı hissetmedim ama ertesi gün dizimde acı merdiven çıkarken yere oturup kalkarken zorlandığımı farkettim geçmeyince doktora gittim mr sonucumda sağ ön çapraz bağlarımda zedelenme ve yırtık olduğunu söyledi merhem bi kaç ilaç verip 20 gün sonra ameliyatla düzeleceğini söyledi , ameliyatsız eski sağlığıma kavuşmanın imkanı yok mu bağ yırtığı kopma kadar mühim midir?
2011 c3 1.4 hdi aracımla toplam 2300 kmde ortalama hız 34km/h yakıt ortalamam 5.4lt sürekli sakin kullanımda tüketim bu şekilde
aracın baskı balatası ömrünün sonuna yaklaştı sanırım onunda etkisiyle tüketim böyle sizde durumlar nasıl
Citroen C3 Yakıt tüketimi?
|
55/60bin tl araç tavsiyesi arıyorum
|
Öğrenciye Araç Tavsiyesi bütçem 50bin
|
Sen beni sevmesen de Güzelim , ben sensiz de güzelim. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.218
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 127.823 (Bu ay: 3.226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 369 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar