300 km önce valeo baskı balata takıldı aracıma (2011 c3) ortalama hız 22km/h yakıt tüketimi 6.2 litre tüketime etki edecek her şeyi kontrol ettim anormal bi durum yok ama tüketim bana fazla geldi , son dönemdeki havaların soğumasına bağlıyorum biraz ama sizce tüketim nasıl ? ayrıca baskı balata değişiminden sonra debriyaj yumuşamıştı son 100/150 km’dir tekrar sertleşmeye başladı bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? |
1.4 hdi Yakıt Tüketimi ve baskı balata
-
-
şehirlerarası yola çıkıp anlık tüketim ekranın açarak 90 - 110 arasında ne gibi değer gösteriyor ona bak bi. 3.8 - 5.2 den fazla yazarsa hava filtresi ve lastik basınçlarına bak. 1.4 hdi uzun süre kısa mesafelerde kullanıldığı zaman ortalama yakıt tüketimini arttırıyor . arada bi en azından 30km bir yolda 100km üstü hızlarda kullanmak gerek
-
değerler normal
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54şehirlerarası yola çıkıp anlık tüketim ekranın açarak 90 - 110 arasında ne gibi değer gösteriyor ona bak bi. 3.8 - 5.2 den fazla yazarsa hava filtresi ve lastik basınçlarına bak. 1.4 hdi uzun süre kısa mesafelerde kullanıldığı zaman ortalama yakıt tüketimini arttırıyor . arada bi en azından 30km bir yolda 100km üstü hızlarda kullanmak gerek
anladım gayet mantıklı söyledikleriniz deneyeceğim teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X