1.4 Hdi Yakıt tüketimi (1.4 hdi tüketiminiz kaç)
-
-
12 1.4tdci euro5 ile şehir içi 5 civarı
şehir dışı sabit 100-110 4.5 litre yakıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Euro 4 fiesta aracımda ortalama 5 litre yakıyorum.
Genelde kısa mesafe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2006 model 206 ile %100 şehir içi 3.9 lt.
-
Gözümde canlanır koskoca mazi. 1.4 hdi 68 hp makinam ile şehir içi yoğun trafik te 5 lt. Şehir dışı 4.3 falan yakıyordum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: volkann862006 model 206 ile %100 şehir içi 3.9 lt.
ortalama hız kaç ? şehir içi ortalama hız 20-22 km'dir ve 3.9lt yakmasının pek imkanı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: phbfmvEuro 4 fiesta aracımda ortalama 5 litre yakıyorum.
Genelde kısa mesafe
Şehir içi, trafik, klima açık 4.9 lt
Şehir dışı, 120-130 sabit, klima açık, +1 yolcu ve bagaj full. 4.1lt tüketim değeri elde ediyorum Euro 4 Fiesta da.
Cidden ekonomik motor, verimli motor dedikleri bu olsa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: emir.kskortalama hız kaç ? şehir içi ortalama hız 20-22 km'dir ve 3.9lt yakmasının pek imkanı yok
Alıntıları GösterHız ortalamasini bilmiyorum aracımda yol bilgisayarı yok. 598 km'de 134 lira yaktı. Mazotu geçen cuma 5.86 dan aldım. Buyurun siz hesap esin
Evet gerçekten öyle. Alırken böyle olacağını beklemiyordum az yaksın diye hiç uğraşmıyorum gaza çok bastığım da oluyor yine de pompa hesabı 5 litre civarı çıkıyor daha önce hiç bu kadar az yakan arabaya binmemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: phbfmvEvet gerçekten öyle. Alırken böyle olacağını beklemiyordum az yaksın diye hiç uğraşmıyorum gaza çok bastığım da oluyor yine de pompa hesabı 5 litre civarı çıkıyor daha önce hiç bu kadar az yakan arabaya binmemiştim
Millet klima açmıyor fazla yakicak diye, biz ise tam tersi hocam :))
Ne yavaş gidiyoruz ne klima acmamazlik yapıyoruz.
Hatta bir kez denedim 100km de klima açık 90 sabit 3.6 lt yaktirmistim. Kokluyor yaav resmen :))
Şuan baktim aktif olarak 2 haftadır şehir içi kullanıyorum. Klima bazen açık, bazen değil. Karışık ortaya yani, genelde 2 kişi, bagaj bos.
4.3lt tüketim gözüküyor. Ortalama hiz 27 diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X