Pick-up almamız gerekiyor. Önerisi olan var mı? Bayilerdeki stok durumu çok önemli, aracı olan bildiğiniz bayii mevcut mu ?? |
En İyi Arazi Arabası
-
-
En iyi arazi aracı mı soruyorsun? En iyi pikabı mı?
En iyi arazi aracı : jeep Rubicon
En yakışıklı pikap :ford ranger f150 raptor
En mantıklı pikap :toyota hilux
En bulunabilir pikap : Açıktan ateşleyeceğin 150 bin TL lik olanı -
Bunu yazmaya gelmiştim. Ben olsam yine de sırf sorunsuz diye Hilux almam bi Ranger alırdım. Bütçe varsa Raptor daha da iyi olur.
-
Neden hilux almam dediniz hocam
-
ben rubicon yerine g500 tercih ederdim
-
Valla en iyisi değildir muhtemelen ve kesinlikle çok konforlu olmadığı da bir gerçek, ama bizim özellikle kışın şantiyelere gidip gelirken kullandığımız l200 ler var kedi gibi her yere çıkıyor :)
-
Ford Bronco Sport SUV 4x4
En beğendiğim arazi otomobili ama Ülkemizde satışı neredeyse yok ama Ford Koç özel olarak getirtebiliyor.
Lakin fiyatı USA'da $30,000 iken ülkemizde ne kadar uçuk fiyatta olur tahmin etmek zor değil.
-
G500 sosyetik arazi aracı, Dubai de kum tepelerini gezeyim akşama marinaya inerim dersen tamam.
G500 Nişantaşı çocuğu
Rubicon Ankara bebesi
-
6 sene önce bir Fransız dergisinde yılın arazi aracı seçilmişti 4 farklı parkurda yapılan testte koca koca kayaların olduğu parkuru tamamlaya bilen tek aractı. Sen G500 ile M500 ü karıştırmış olmayasın.
Dubai çöllerinde bir tek mercedes bulamazsın orada land crusier ile hummer var. -
wagen abimiz gelmeden ben önereyim. amarok al, üstün kabiliyet yetenek, estetik, sezgisel, kubizm, sembolizm, sadakallahulazim.
-
Cöllerin derinliklerine gitmek, kayalardan geçmek istiyorsan Range Rover kullan; oradan geri dönmeyi de istiyorsan Land Cruiser.
-
Ranger ile ranger raptor un farkı nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X