Şimdi Ara

En İyi Arazi Arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pick-up almamız gerekiyor. Önerisi olan var mı?

Bayilerdeki stok durumu çok önemli, aracı olan bildiğiniz bayii mevcut mu ??

• En iyi arazi aracı mı soruyorsun? En iyi pikabı mı?
    En iyi arazi aracı : jeep Rubicon
    En yakışıklı pikap :ford ranger f150 raptor
    En mantıklı pikap :toyota hilux
    En bulunabilir pikap : Açıktan ateşleyeceğin 150 bin TL lik olanı
  • usb U kullanıcısına yanıt

Bunu yazmaya gelmiştim. Ben olsam yine de sırf sorunsuz diye Hilux almam bi Ranger alırdım. Bütçe varsa Raptor daha da iyi olur.

• Sánchez kullanıcısına yanıt

Neden hilux almam dediniz hocam

ben rubicon yerine g500 tercih ederdim

• Valla en iyisi değildir muhtemelen ve kesinlikle çok konforlu olmadığı da bir gerçek, ama bizim özellikle kışın şantiyelere gidip gelirken kullandığımız l200 ler var kedi gibi her yere çıkıyor :)

• En İyi Arazi Arabası

Ford Bronco Sport SUV 4x4

En beğendiğim arazi otomobili ama Ülkemizde satışı neredeyse yok ama Ford Koç özel olarak getirtebiliyor.

Lakin fiyatı USA'da $30,000 iken ülkemizde ne kadar uçuk fiyatta olur tahmin etmek zor değil.

• degobar kullanıcısına yanıt

G500 sosyetik arazi aracı, Dubai de kum tepelerini gezeyim akşama marinaya inerim dersen tamam.

G500 Nişantaşı çocuğu

Rubicon Ankara bebesi

6 sene önce bir Fransız dergisinde yılın arazi aracı seçilmişti 4 farklı parkurda yapılan testte koca koca kayaların olduğu parkuru tamamlaya bilen tek aractı. Sen G500 ile M500 ü karıştırmış olmayasın.
    Dubai çöllerinde bir tek mercedes bulamazsın orada land crusier ile hummer var.
  • wagen abimiz gelmeden ben önereyim. amarok al, üstün kabiliyet yetenek, estetik, sezgisel, kubizm, sembolizm, sadakallahulazim.

• Cöllerin derinliklerine gitmek, kayalardan geçmek istiyorsan Range Rover kullan; oradan geri dönmeyi de istiyorsan Land Cruiser.

• Ranger ile ranger raptor un farkı nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.