Şimdi Ara

İ20 1.2 style 10.3 lt yakıt tüketimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
10.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı geçen hafta 0 aldım 12 lt lt benzinle 80 km de ışık yandı yol bilgisayarı 11 lt den başladı şu anda 10.3 lt gösteriyor rodaj döneminden dolayı bu kadar yakması normal mi anlamadım.yani bu tüketimlerle cep yakacak gibi bu araba.düşer mi bu tüketim bahsettikleri veriler olan 7 lt lere?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 lt düşmezde 8.5-9 civarına iner. Ben astra 1.6 cdtı sıfır aldım ilk 2 bin km falan 7.5-8 lerde gezdi. 4 bin km ye geldim şuan 6.0 lt civarında geziyorum istanbul şehiriçinde. Ort hızım 27-29 arası. Sıfır km araçlar ilk alındığında fazla yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

7 lt düşmezde 8.5-9 civarına iner. Ben astra 1.6 cdtı sıfır aldım ilk 2 bin km falan 7.5-8 lerde gezdi. 4 bin km ye geldim şuan 6.0 lt civarında geziyorum istanbul şehiriçinde. Ort hızım 27-29 arası. Sıfır km araçlar ilk alındığında fazla yakar.

sıfırlayın yol bilgisayarını öyle bakın
  • 6 litre benzin al benzin...

• ankarametinerr A kullanıcısına yanıt
    Sıfırlasam ne farkeder ki 12 lt benzinle 100 km yi göremedim bahsettikleri 7 lt ler olsa bu şartlarda görmem hatta geçmem gerekirdi en kötü şartta bile

• rodaj hikaye aynen devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen niye araba aldın. Daha 1 depo bitirmemişsin. Aslında 1 depo yakıtta almamışşsın düşermi diyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.5 e-tsi yakit tüketimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • legendboxer kullanıcısına yanıt
    Bir depo alınca çok mu farkediyor sayın bilirkişi verilerle konuş biliyorsan depo mepo kahve ağzıyla konuşma.

• Ayni arac bende var siz nasil bu kadar yuksek yakiyorsunuz anlamiyorum benim rodajda bile en yuksek gordugum değer 8.8 di su anda normal kullanimda 6.5 civari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Ya sen niye araba aldın. Daha 1 depo bitirmemişsin. Aslında 1 depo yakıtta almamışşsın düşermi diyosun.

Beyefendiyle lutfen nazik olunuz.

Üç beş bişey atta benzin alsın eleman

• benden sana tavsiye o yakıt düşse düşse 8e düşer şehir içinde kaliteli bir lpg takarsan baya az yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 26 Mayıs 2016; 13:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AT SEVEN

Ayni arac bende var siz nasil bu kadar yuksek yakiyorsunuz anlamiyorum benim rodajda bile en yuksek gordugum değer 8.8 di su anda normal kullanimda 6.5 civari

Hocam siz de mi sürekli 6 litre alıyorsunuz?

• Bizde 2014 kasa manueli mevcut i20 nin. 10 litreyi bırakın daha 8 litreden yükseğini görmedim.

(Sadece bir kere gördüm. Onunda sebebi ise aracı uzun bir süre okul-ev gibi yakın bir mesafede kullanmam.)

• 15 yakıyorum cebim de yanıyor ama ne yapalım çekeceğimiz varmış :))
  • hocam isik yanip yanmamasina gore degilde , depoyu doldurup (tasirmadan , pompa atinca daha doldurmadan) , yol bilgisayarini sifirlayip, tekrar dolum yapana kadar (yine tabancanin ilk atisina kadar) yol bilgisayari verisine bakarsaniz daha dogru olur.
    Bende de i20 var , o benzin isigi bazen 5 litre varken yaniyor , bazen 2 litre kala , bazen 7 kafasina gore takiliyor neredeyse.
    Benzinli olsaydi tuketim karsilastirirdik ama benimki dizel.Etrafimda ki benzinli 1.2 sahiplerinden 7.5 uzeri duymadim hic.Eger cok kisa mesafede , motor isinmadan kontak kapatiyorsaniz ancak 10 litre yakar o araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: resdent

Bir depo alınca çok mu farkediyor sayın bilirkişi verilerle konuş biliyorsan depo mepo kahve ağzıyla konuşma.

3 yıl 1.2 i20 kullandım eski kasa. Deli gibi zorlasamda 8 i zor geçerdi yakıt.
    Çok yakın bi abimede yeni kasa 1.2 aldırdım o da şuan yakıttan çok çok memnun.
    Neden diye soracak olursan rodajlar tamamlandı. Arabalara alışıldı haliyle yakıtta düştü.
    Anladın
  • bütçeyi biraz toparlayıp LPG taktırın o araca. ayrıca Aracı yeni aldığınız için tüketim yüksek görünür. En doğru hesap depo hesabıdır.

kafaya bu kadar takmayın, ne aracı geri iade etme şansınız var ne de az bir zararla satma şansınız. Aracınız güzel, sıfır araç. Alın lpg taktırıp kullanın. bir daha da düşünmezsiniz yakıtı.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Sürekli 6 alıyorum 5 ini sana yolluyorum ki burda gelip espri yapmaya malzemen olsun diye

• Ben de polo 1.2 tsi var sıfır aldım. Kışın almıştım 10 ile başladı şuan 8.5'a düştü. Gittikçe de düşüyor rodaj hikaye diyenlere bakma sen

• quote:

Orijinalden alıntı: resdent

Sıfırlasam ne farkeder ki 12 lt benzinle 100 km yi göremedim bahsettikleri 7 lt ler olsa bu şartlarda görmem hatta geçmem gerekirdi en kötü şartta bile

1.2 araç için çok aşırı yakıyor. bende 1.6 egea otomatik var. şehiriçi 8.5 yakıyor. ilk baştan beri sıfırlamadıysanız düşüşü anlayamazsınız kullandıkça. fabrika verisinin çok üstünde yakıt.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.