Şimdi Ara

İ20 1.2 style 10.3 lt yakıt tüketimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
10.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deponuzu fullemeniz gerek ne kadar yaktığını böyle anlamanız daha zor.depoyu doldurduktan sonra kilometreyi ve yol bilgisayarından 100km tüketimini sıfırlayıp öyle ölçüm yapın ki bizde ona göre yorum yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç henüz rodajda ve kısa mesafede kullanım olduğundan yakacaktır.
    Rodaj sonrası yine aynı kullanımda 8-9 arasına düşmesi lazım.
    Ama böyle ekonomik tipte bir araç için oldukça fazla bir tüketim.
    Manuel sportage ile 8,2 litre tüketim ortalaması görüyorum. Ama ortalama hız yüksek. 47 km/s
  • Araba plastik kasislerde çukurlarda çok sarsıntı yapıyordu lastiklerin basıncına baktım 50 psi basmışlar fabrikadan delirmiş bunlar kamyon mu bu 50 psi nedir.gittim düşürdüm araba rahatladı.sanırım tek farkı araba eski basınçla daha hızlı gidiyordu gibi bir his yaratıyordu şimdi sanırım daha yumuşadı yola yatmış gibi.geliyor şu anda da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Kardeş daha önce 6 litre alan arkadaşsın sanırım. O konuyada yazmıştım 1000 km boyunca aracı 2000 ile 4000 arasında kullan ve yol bilgisayarına bakma diye.

Bende alalı şu an 1200 km oldu. İstanbul da yım ortlama hız 26 km ve 7.5 litre yakıt tüketimi var. Reel de Sapma çok az

Sizde lütfen 1000 km boyunca aracı düzgünce alıştırın sonra bu degerlere ve assagısına da duşeceksiniz. Biraz sabır.

Tabii önce paraya kıyıp benzin alabilirse

• Bir de yılda 15000 km yapmıyorsanız dizel gerek yok derler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.