|
Bildirim
|
1.2 Tsi Dsg Jetta 2016 model
26.000 km de alındığından beri hiç sıfırlanmayan yol bilgisayarı 7.3 lt gösteriyor. Araba standart bir kullanıcı tarafından kahir ekseriyet Bursa-Gemlik arası kullanılıyor yani duble yol şehir dışı trafik. Yani şimdi eli vicdana koyun siz söyleyin azmı yakıyor. Denklik olsun diye Bugün C sınıfı 1.6 eski teknoloji atmosferik Civic sedan otomatik alsak ida bu koşullarda bundan taş çatlasın 0.5 litre fazla yakar o koşullarda. Tsi lar biraz şişmiş balon. |
Forumun boşu çıkmış
|
Benzinli araç olup dizelden az yakıyor diyen kimseye inanmam.
|
Tsi dizellerden az yakıyor. Aksini iddia eden fetecidir.
|
1.33 cvt yarisim şehir içi 6.5lt yakıyordu, gelmiş 1.0tsi 6.8lt yakıyor diye gösteriyorsunuz. Ne anladım ben o mükemmel 1.0 turbo teknolojisinden?
|
1.0 tsi kullaniyorum yuz km hiza ulasamiyorum bile.yani 0-100 degerim yok.arabanin ici bidon kayniyor cunku 10 kmde bir depo benzin harciyor.hatta gecenlerde bakim yapilacakti motoru bulamadilar o kadar kucuk 1.5 silindir var.ama ne yapalim biz yine de seviyoruz.
|
bide artılamışlar ya
|
Arkadaş bu motor eğimsiz düz yol ve akan trafik kombinasyonuyla 6-7 litreleri görebiliyor. Fakat benim gibi güzergahında sürekli yokuş ,dur kalk trafik ve trafik ışıkları varsa 10 -15 litreleri görebiliyor özellikle motor soğukken.
Sıfır 1.2 TSI DSG polo 1 sene kullandım ve sattım, şimdi 1.0 TSI DSG golf kullanıyorum yakıt değerleri benim güzergahında aynı. Yani TSI motorlu araç düşünen arkadaşlar bence kullanacakları güzargahlarda imkan varsa araçları test etmeliler,burada yazılanlara bakıp bir kanıya varmak büyük yanılgı olacaktır. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|