Şimdi Ara

1.0 tsı ile 100 kmde 15 lt yakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna inanmayı seçersiniz heralde arkadaşlar, birsürü kişi fotoğraf atmış ama hepsini yalancılıkla itham etmişsiniz.O zaman tamam arkadaşlar 15lt yakıyor tsılar.Rahatlyabilirsiniz

• 1.2 Tsi Dsg Jetta 2016 model

26.000 km de alındığından beri hiç sıfırlanmayan yol bilgisayarı 7.3 lt gösteriyor.

Araba standart bir kullanıcı tarafından kahir ekseriyet Bursa-Gemlik arası kullanılıyor yani duble yol şehir dışı trafik.

Yani şimdi eli vicdana koyun siz söyleyin azmı yakıyor.

Denklik olsun diye
    Bugün C sınıfı 1.6 eski teknoloji atmosferik Civic sedan otomatik alsak ida bu koşullarda bundan taş çatlasın 0.5 litre fazla yakar o koşullarda.

Tsi lar biraz şişmiş balon.
    Arkadaş bu motor eğimsiz düz yol ve akan trafik kombinasyonuyla 6-7 litreleri görebiliyor. Fakat benim gibi güzergahında sürekli yokuş ,dur kalk trafik ve trafik ışıkları varsa 10 -15 litreleri görebiliyor özellikle motor soğukken.

Sıfır 1.2 TSI DSG polo 1 sene kullandım ve sattım, şimdi 1.0 TSI DSG golf kullanıyorum yakıt değerleri benim güzergahında aynı.

Yani TSI motorlu araç düşünen arkadaşlar bence kullanacakları güzargahlarda imkan varsa araçları test etmeliler,burada yazılanlara bakıp bir kanıya varmak büyük yanılgı olacaktır.
  • yakıt ortalaması güzelmiş
  • Sizinki yine az yakıyormuş... Bende durum böyle...

1.0 tsı ile 100 kmde 15 lt yakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam
  • Forumun boşu çıkmış

• Tsi dizellerden az yakıyor. Aksini iddia eden fetecidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Tsi dizellerden az yakıyor. Aksini iddia eden fetecidir.
    yok kardeşim olurmu ya.tsı kullanan herkes yalan söylüyor aslında 20-25lt civarı yakıyorlar.hepsi vwnin kadrolu elemanı o yüzden yalan söylüyor evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.5 e-tsi yakit tüketimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 Tsi Dsg Jetta 2016 model

26.000 km de alındığından beri hiç sıfırlanmayan yol bilgisayarı 7.3 lt gösteriyor.

Araba standart bir kullanıcı tarafından kahir ekseriyet Bursa-Gemlik arası kullanılıyor yani duble yol şehir dışı trafik.

Denklik olsun diye
    Bugün C sınıfı 1.6 eski teknoloji atmosferik Civic sedan otomatik alsak ida bu koşullarda bundan taş çatlasın 0.5 litre fazla yakar o koşullarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.33 cvt yarisim şehir içi 6.5lt yakıyordu, gelmiş 1.0tsi 6.8lt yakıyor diye gösteriyorsunuz. Ne anladım ben o mükemmel 1.0 turbo teknolojisinden?

• Az yaksın çok yaksın kime ne?

Sen pompada cebinden çıkanı bil.

Benim araç 1.6 Tdci, isterse 50 lt yakıyo desinler banane, ben gayet ekonomik gezdiğimi bilirim.

Bence sen takıntı yapmışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağnı gibi gidersen, yani 60 yaş ve üzeri gibi veya genel bayan sürücü isen ortalama yaktırırsın. Yoksa çok yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

1.33 cvt yarisim şehir içi 6.5lt yakıyordu, gelmiş 1.0tsi 6.8lt yakıyor diye gösteriyorsunuz. Ne anladım ben o mükemmel 1.0 turbo teknolojisinden?
    Senin araba da 33 cc'den bi üst dilime giriyo ya ne gıcık bi durum.

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Civic rs aracım var .Bahsettiğiniz koşullarda 7 litreyi geçmez . 1.5 turbo 182 hp

• 1.0 motor az yaksa nolur 1.0 arabamı olur yahu? bisiklet bile geçer 1.0 motoru

Koşarak geçerler 1.0 motoru. 90 km hız görebiliyonuzmu o motorla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Senin araba da 33 cc'den bi üst dilime giriyo ya ne gıcık bi durum.

Alıntıları Göster
    Benim eski arabamdı evet 33cc için fazla vergi ödedim ama adam akıllı servis ücreti ödedim ve konumuz vergi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

1.2 Tsi Dsg Jetta 2016 model

Denklik olsun diye

Vw yol bılgısayarı 100 saatte sıfırlıyor degerlerı, 26bın km ortalamasını nerden takıp edıyorsunuz ?

• 1.0 tsi kullaniyorum yuz km hiza ulasamiyorum bile.yani 0-100 degerim yok.arabanin ici bidon kayniyor cunku 10 kmde bir depo benzin harciyor.hatta gecenlerde bakim yapilacakti motoru bulamadilar o kadar kucuk 1.5 silindir var.ama ne yapalim biz yine de seviyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Benim eski arabamdı evet 33cc için fazla vergi ödedim ama adam akıllı servis ücreti ödedim ve konumuz vergi değil.

Alıntıları Göster
    Konumuz vergi değil biliyorum öylesine söyledim, burda da kimse burnundan kıl aldırmaz olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Sizinki yine az yakıyormuş... Bende durum böyle...

ahahahhahaha

• 5 litredir o 15 olsa duramazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.