Şimdi Ara

1.0 tsı ile 100 kmde 15 lt yakıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.5 motor araç ile yüz kmde 9 litre yakıyordum en fazla 10.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

istanbul içinde tdi dsg golf 11 yakıyordu satıp rahatladım. bir depo ile 400 km bile zor görüyordum.
    tsi ile 6-7 yakanlar hiç inandırıcı değil
    Hocam kullanıma, yola, trafiğe her şeye göre değişir bu durum. Fazla iddialı konuşmamak lazım. Kimse kimseyi inandırmak zorunda değil. 1.0 tsı ile 100 kmde 15 lt yakıyorum

• tripleE kullanıcısına yanıt
    37 km istanbulda tem ve e5 de zor yapılıyor. şehir içi olması için 17-19 km ortalama hızda olmak lazım.
    size bizi inandırın demiyorum ama yakıt ortalaması paylaşılırken ortalama hızı da belirtmekte fayda var.
    yine burada bi arkadaşımız tsi olmasına aldanıp polo dsg almış 11-12 lt yakıyor diye ağlıyordu mesaj kayıtları hala duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

37 km istanbulda tem ve e5 de zor yapılıyor. şehir içi olması için 17-19 km ortalama hızda olmak lazım.
    size bizi inandırın demiyorum ama yakıt ortalaması paylaşılırken ortalama hızı da belirtmekte fayda var.
    yine burada bi arkadaşımız tsi olmasına aldanıp polo dsg almış 11-12 lt yakıyor diye ağlıyordu mesaj kayıtları hala duruyor
    11-12 ler benim açımda şu şekilde hocam; sabah kaza olmuştu ankaradaki istanbul yolunu bilen bilir, sanırım 45 dk da 2 km yol gidebilmiştim 12 civarında görünüyodu ortalamam. Geçen sene verileri olduğu için tamda hatırlayamıyorum gittiğim mesafeyi ama bu motorun 12 lt ortalamayı tutturması için çok çok ciddi ağır trafik geçirmesi gerekiyor. Zaten araç alınırken trafik, yokuş, mesafe göz önüne alınarak hareket edilmeli. Benim kullanımımla Ankara Dikmeni inip çıkan bi arkadaşın kullanımı ve tüketimi arasında dağlar kadar fark vardır mesela. O yüzden işten çıkış saatinin bile etkilediği bu durum herkesin kendisine göre yorumlaması ve deneyimlemesi gereken bir durumdur kanımca

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.